Typ
Din sökning på

Norrbottens län

gav 263 resultat.
 1. Overnatting

  Hotell Dundret

 2. Overnatting

  Hotell Silverlodge

  Høyt over tregrensa Hornavan nærmeste nabo ser Silver hytte av Arjeplog. Her vil du finne ro med majestetisk utsikt, midnattssol og nordlys. Restauranten tilbyr en smaksopplevelse utenom det vanlige med ekte nord varer. Silver lodge imot grupper i løpet av våren, sommeren og høsten, og er ment for de som søker den eksklusive konferansen.

 3. Overnatting

  Hotell Valhall

  Midt i sentrum av Kalix, men bare noen få skritt fra den uberørte Kalix-elven er en fire-stjerners Hotel Valhalla. Et landemerke hotell som står seg godt rustet til å møte moderne samfunnets forventninger til fasiliteter, alle med en svært personlig service motto.

 4. Camping

  Kalix Camping

  Velkommen til Kalix Camping! Unik beliggenhet direkte på den uberørte Kalix elv med bare noen få skritt fra Kalix sentrum med stort utvalg av restauranter, butikker og aktiviteter. Camping området finner du også den nybygde engen bad -. Et oppvarmet utendørsbasseng med to store bassenger for alle aldre.

 5. Konferanse

  Nordic Lapland

  Lappland har mange aktiviteter å tilby. Det er blant annet mulighet for Husky Safari, isbryn og snøscooter.

 6. Overnatting

  Piilijärvi Camping

  Camping ligger vakkert i landskapet, mellom Kiruna og Gällivare. Innsjøer og bekker i kombinasjon med enger og røde hus preger bygda og bak bygningene er skog og fjell. Her er gjestfrihet og en avslappet atmosfære.

 7. Overnatting

  Sikfors konferens och fritidsby

  Her ligger en av de vakreste campingplasser, som ligger ved Piteälven, på de forrige midtsommer festligheter knyttet Udden i Sikfors. Et utmerket alternativ for de som ønsker å se deg rundt i 4-kant-området. I en radius på 5 mil er Luleå, Piteå, Älvsbyn og Boden, alle med fin utflukt. Vi tilbyr konferansefasiliteter, hoteller, hytter.

 8. Konferanse

  Skonaren Vega

  Seiling med Vega er et eventyr og en oppdagelsesreise. Vega er en av de siste seiling lasteskip som har gjennomgått en grundig restaurering. Det samme omsorg tatt å produsere et skip av høyeste kvalitet gjennomsyrer hele ditt seileaktiviteter.