Typ
Din sökning på

Skåne län

gav 765 resultat.
 1. Hotel

  Ängelholm

  Kystbyen Engelholm ligger i Skäldervikens armene. Her tar vi sykkelstien gjennom skogen til 6 km lang sandstrand med krystallklart vann og vakre sanddyner. Rønne på snor seg gjennom byen som tilbyr alt du kan ønske deg: butikker, restauranter, kafeer, gallerier, kino ... Og mange fine steder å bo, alt fra hoteller til B & Bs og vandrerhjem.

 2. Overnatting

  Bergakungen Stug & Konferensanläggning

  Bergakungens 10 hytter er bygget i en rustikk stil med en følelse for naturen og passer godt med omgivelsene. Hyttene er romslige og fullt utstyrt, alt for å gjøre ditt hus eller leilighet så behagelig som mulig. Alle hyttene er røykfrie, men i noen av dem tillater vi kjæledyr. Hver hytte har en veranda med utemøbler og Bergakungen du kan låne en grill og ta til hytta.

 3. Overnatting

  Best Western Hotel Jägersro

  Velkommen til Best Western Hotel Jägersro! Hotellet med litt ekstra! Lobbyen har en behagelig, avslappende miljø der du kan nyte en kopp kaffe eller noe kaldt å drikke når som helst i løpet av dagen. Alle rommene er store og komfortable dobbeltrom, de fleste med balkong og utsikt over den vakre hagen. Hagen er hjertet av hotellet, og her har vi både restaurantens hyggelige terrassen og vår koselige salong.

 4. Overnatting

  Best Western Hotel Paletten 

  Best Western Hotel Paletten er et personlig og koselig hotell som ligger i hjertet av det sjarmerende Ängelholm. Her er det komfort og service som karakteriserer et Best Western-hotellet, samt en dedikert og omsorgsfull stab. Ängelholm ligger vakkert i bukten mellom Bjäre og Kulla-halvøya, og den fantastiske sandstranden 8 km er et paradis for gjestene. For å nå lett de herlige strendene med noen få minutters kjøretur.

 5. Overnatting

  Bo i Skåne

  Vi har mer enn 30 års erfaring i ferien mekling. Selskapet startet i 2001 og rundt 300 hytter vertene med ca 450 boliger har gitt oss tillit til å kommunisere sine hjem. Gjennom årene har vi blitt den ledende ferie byrå i Skåne og fungerer med de fleste kommunene i Skåne.

 6. Konferanse

  Elite Hotel Marina Plaza

 7. Overnatting

  First Hotel Jörgen Kock 

  First Hotel Jörgen Kock er et sentralt beliggende hotell i Malmö. Nyt oppholdet i et rolig område kun få minutters gange fra Malmö Central Station, shopping, underholdning, kultur og attraksjoner.Her blir du som gjest møtt av en hjemmekoselig atmosfære og en personlig tilnærming.

 8. Hotel

  Höörs Gästgifwaregård

  Velkommen til Höörs Gästgifwaregård! Vår fine anlegget som daterer seg fra 1692 ligger i et fantastisk og unikt miljø med den beste beliggenheten i Hoor, midt i Skåne, i kort avstand fra jernbanestasjonen.