Typ
Din sökning på

Stockholms län

gav 936 resultat.
 1. Konferanse

  Catch & Relax - Fiske med en fiskeguide i Stockholm skjærgård

  Catch & Relax tilbyr arrangementer og aktiviteter med fiskeguide i Stockholms skjærgård. Å fiske med en fiskeguide i Stockholms skjærgård er så mye mer enn bare fiske. Vi ønsker å gi våre gjester en opplevelse som lever videre og at du vil oppleve Stockholms skjærgård litt nærmere. Hvis du vil vite mer om fiske med en fiskeguide gjør fiske mer moro og spennende. Å reise en dag i Stockholms skjærgård med oss som fiskeguide er også ferdes trygt og komfortabelt i det fullt utstyrte båten og selvfølgelig bruker vi bare den beste kvaliteten på utstyr og den nyeste teknologien.

 2. Konferanse

  City Conference Centre Stockholm

  >Det unika med Stockholm City Conference Centre är att våra konferenslokaler ligger mitt i city. Bara några minuter från T-Centralen, med 5000 hotellrum på gångavstånd. Vi hjälper dig med allt från styrelsemötet till bolagsstämman och den internationella stor-kongressen.

 3. Konferanse

  Texas Longhorn

  Maten sin opprinnelse i Texas, USA. Menyen er fullpakket med herligheter der base er trekull grillet kjøtt og våre berømte fajitas. Vårt åpent kjøkken med grill i midten er den viktigste brikken sammen med en stor scoop av "Texas gjestfrihet". Vi serverer alltid øl og margaritas i frosne glass, noe som våre gjester setter pris på. Våre platene er fylt til maks og i en kontekst som våre gjester skal alltid være riktig matet og tilfreds.

 4. Mat og drikke

  1900

  Historien om restauranten i 1900 handler om kjærligheten til svensk mat og kultur. Derfor bruker vi all bestemor smaker, de vi husker fra barndommen. Vi gleder oss svenske ingredienser som litt urettferdig glemt, og føles lamslått nye. Wild hvitløk, Løpstikke og ville bær. Vi ser confit at luksus og stadig jag etter oppskriften på den perfekte kjøttboller. Økologisk og lokalt er nøkkelordet i kjøkkenet i 1900.

 5. Konferanse

  Adlon Hotell

 6. Mat og drikke

  Ambassadeur

  Ambassadeur, Kungsgatan 18, er en sofistikert smeltedigel av strømninger som oppfattet annerledes i nattelivet. Under ett tak er blandes mer fargerike klubber med svært ulike tegn. Navnet i seg selv kommer Ambassadeur fra den første natten klubben som holdt til lokalene 1941.

 7. Konferanse

  Artipelag

  Artipelag er ikke bare en arena for stor kunst, vakker natur og god mat. Den 10 400 kvadratmeter store bygningen passer fra store TV-opptak, banketter, gallaer, produktlanseringer, båter, moteshow og messer - mindre konferanser og private arrangementer.

 8. Konferanse

  Äventyrsbanan i Stockholm

  En høy høyde kurs er et eventyr og minne for livet. Ta med venner, slektninger eller familie på en luftig reise høyt oppe i trærne. I tillegg til en fin utfordring med litt skrekk, kommer du til en av Stockholms vakreste skoger, bare 15 minutter fra byen.