Typ
Din sökning på

Södermanlands län

gav 217 resultat.
 1. Overnatting

  Best Western Blommenhof Hotel

  Best Western Blommenhof Hotel ligger vakkert til i en lund bare 1 time sør for Stockholm, og en time nord for Linköping. Hotellet ligger 5 km fra Skavsta flyplass og 800 meter fra jernbanestasjonen. Hvis du vil kan du låne sykler fra oss til å ta deg rundt på en enkel måte i vårt vakre byen Nyköping.

 2. Overnatting

  Farstanäs Havsbad & Familjecamping

 3. Aktiviteter

  Flen

  Flen har mye å tilby den utendørs eventyr, fritids-og kulturtilbud. Looking for miljøer der du kan være i stand til å slappe av og gjenopprette energi, noen av våre slott og konferansefasiliteter tilby deg et godt opphold med høy klasse matopplevelser.

 4. Overnatting

  Marsvikens Golf & Konferenshotell

  Vi ønsker at oppholdet vil etterlate et merke. I en herlig rustikk og avslappende omgivelser finner du denne perlen som legger stor vekt på personlig preg på ditt opphold en vellykket og minneverdig. 
 Langt borte men likevel så nær den travle byen, vil du finne fred med oss. Med i nærheten av både Stockholm og Linköping er Marsviken en perfekt beliggenhet og gode møtepunkt.

 5. Hotel

  Trosa Stadshotell & SPA

  Trosa Stadshotell & Spa tilbyr rom for en, to eller flere personer, for eksempel familierom. Alle rommene har flislagt toalett med dusj, bare gulvet har dusj og badekar. Rommene har gratis Wi-Fi, smarte TVer og hårføner, og elleve av rommene har luftrensere for følsomme luftrør.

 6. Overnatting

  Vilsta Sporthotell

  Vilsta Sporthotell ligger i et naturskjønt og familievennlig naturreservat , kun 2 km fra sentrum av Eskilstuna og Parken Zoo. Vilsta Sporthotell tilbyr unike muligheter for opplæring, kickoff og selskapet parter. Vi har et stort antall av konferansefasiliteter og restaurant.

 7. Golf

  Åda Gods AB

 8. Hotel

  Åda Krog & Hotell