Typ
Din sökning på

Västerbottens län

gav 146 resultat.
 1. Overnatting

  Ansia Resort - Konferanse i Lycksele Lappland

  Ansia Resort er en av Norrland mest besøkte campingplasser. Ansia resort er en familie camping i den sanneste forstand av en strand og flere lekeplasser for barn. Ansia har 8 møterom og den største har plass til 150 personer. Alle rommene er utstyrt med LCD-projektor, whiteboard, flippover og overhead.

 2. Overnatting

  Byske Havsbad

 3. Overnatting

  Granö Beckasin Lodge - Konferanse og Villmark i Lappland

  Vårt anlegg ligger vakkert til på en nipa i den lunge Umeälven i midten av den nordlige villmarken. Her tilbyr vi en komfortabel innkvartering og fantastiske måltider. Du tar på deg støvlene og forvandles til en rolig og nåtid menneske klar til å oppdage naturen.

 4. Overnatting

  Lövångers Kyrkstad Vandrarhem Camping & Turistcentrum

  Hver kirke hytte har sin egen spesielle karakter og er renovert der den gamle sjarmen er bevart. Vi har ca 100 senger i 35 hytter fra én til fem senger. Hver hytte har en kjøkkenkrok, dusj og toalett. Noen hytter er tilrettelagt for personer med nedsatt funksjonsevne.

 5. Overnatting

  Skellefteå Camping

  En naturskjønn resort opphold med pulsen på en by. Det er Skellefteå Camping i et nøtteskall. Kjent for sin gode sol og utmerket innkvartering, den grønne planten ligger i hjertet av vakre Vitbergsområdet.

 6. Shopping

  Affärshuset AB

 7. Skianlegg

  Agnäsbacken

 8. Museum

  Älgens Hus