Typ
Din sökning på

Västernorrlands län

gav 127 resultat.
 1. Overnatting

  City Hotell Sollefteå

  City Hotell Sollefteå ligger sentralt i Sollefteå med naturskjønne omgivelser og fantastisk utsikt over Ångermanälven fra flere rom. De 23 rommene er renovert og delt inn i sju enkeltrom, 11 kombinasjons rom og fem internat som 4 hvor våre beste venner (hunder og katter) vil passe.

 2. Overnatting

  First Hotel Stadt

  First Hotel Stadt ligger sentralt i Härnösand med utsikt over innseilingen til havnen. Vår beliggenhet er nær alt du trenger for eksempel shopping, buss-og jernbanestasjonen, kultur og restauranter. Våkn opp uthvilt og nyte en stor frokostbuffé i en avslappet setting før dagen fortsetter.

 3. Camping

  Flogsta Camping Kramfors

  Styrer skipet mot Höga Kusten og oppleve et stykke verdensarv! Det er en sterk kultur og en fascinerende historie å oppdage! Oppvarmet svømmebasseng med badstue, minigolf og en kiosk rett ved siden av campingplassen. 50 meters svømmebasseng - vannsklie og et eget basseng for små barn.

 4. Overnatting

  Hotell Kramm

  Mange velger oss for den sentrale beliggenheten. Sentrale til High Coast, sentrale Kramfors. Bare noen skritt fra jernbanestasjonen og litt lengre fra sentrum av Kramfors. De fleste bor hos oss fordi vi bryr oss om våre gjester litt ekstra.

 5. Bar / Tavern

  Allstar

 6. Spa

  Anette Lind Kroppåzånt 

 7. Camping

  Antjärns Camping

 8. Restauranter

  Arena Restaurangen