Typ
Din sökning på

Västmanlands län

gav 187 resultat.
 1. Overnatting

  Björnö hytta og aktivitetssenter

  Velkommen til Björnö hytta og aktivitetssenter! Vi er en øko-turisme selskap som tilbyr opplevelser i den svenske landsbygda. Ferielandsbyen ligger i naturreservatet Björnö, en populær fritids-og treningsområde i utkanten av Västerås.

 2. Nightclub

  Blue Moon Bar

  Västerås Største og beste nattklubb! Blue Moon Bar er alt i ett, restaurant, bar og nattklubb. Blue Moon Bar tilbyr gjestene en flott kveld, som du aldri vil glemme. Klubben har tre dansegulv, pop, RnB og stort dansegulv med de nyeste dansemusikk. De har plass til ca 1300 totalt lykkelig party gjester.

 3. Hotel

  Fagersta Brukshotell

  Velkommen til Fagersta Brukshotell Her på Fagersta Brukshotell tilbyr komfortabel innkvartering og konferanse praktisk i sentrum av Fagersta. Vi er et moderne hotell med alle fasiliteter for å gjøre ditt besøk i Fagersta en hyggelig opplevelse. Enten du er i Fagersta på ferie eller for forretninger så vi streber etter å gi den ekstra mil for deg som vår gjest.

 4. Overnatting

  Färna Herrgård & Spa

  Hvis du velger å tilbringe en helg eller ukedag på Färna Herrgård & Spa får du, i tillegg til fantastiske herskapshuset omgivelser, selv oppleve en ekte spa hotell ved personlig stil som setter våre gjester og vårt miljø først.

 5. Restauranter

  Frank Bistro

  I hver by må det være en hyggelig vannhull med god mat, hyggelig atmosfære, avslappet service, dempet musikk. I Västerås navngitt stedet Frank. Frank er en uformell liten bistro midt i Västerås, der menyen er på en skifer og retter roteres kontinuerlig. Menyen drevet ut av ferske ingredienser at kokkene får.

 6. Overnatting

  Kohlswa Herrgård

  Mellom Köping og Fagersta finner du Kohlswa herrgård. Den første herskapshuset ble gjennomført tilbake på midten av 1600-tallet. Her t o m kong Karl XI vært. Vi har innredet alle personlig med antikviteter, tepper og små detaljer som vil passe inn i en landeiendom. I vår fineste salongen er stukkatur i tak av Carlo Caroves, silke gardiner og sølvlysestaker.

 7. Konferanse

  Ramnäs Buss & Resetjänst

  Ramnäs Buss & Resetjänst AB nå tilgjengelig i Ramäs, har mange års erfaring i bransjen, og er glade for å hjelpe til med å tilpasse dine turer og arrangementer. Du reiser komfortabelt fra dør til dør og vår service orienterte ansatte vil ta vare på deg og sørge for at turen vil være både behagelig og hyggelig!

 8. Aktiviteter

  Sala Silvergruva

  Har du hørt legenden om Brasta Lasse? En dag flere hundre år siden, en av Brasta-solbriller kyr hjem fra beite med noe som glitret som sølv horn. Dagen etter at han fulgte hans kyr ut til sin store lykke fant de sølv i rotvältan av en stor gran. Brasta-Lasse og hans menn startet gruvedrift sølv malm og produsert sølv og det sies at det var fordi det ble oppdaget sølv på Sala Silvergruva.