Typ
Din sökning på

Dalarnas län

gav 321 resultat.
 1. Hotel

  Åkerblads Hotell & Gästgiveri

 2. Camping

  Enåbadets Camping

  Enåbadets Camping er vakkert beliggende i gangavstand fra Rättviks sentrum, med Enån meandrerende gjennom de fire-stjerners anlegget. Stille og tilbaketrukket, men likevel i nærheten av butikker i sentrum og den nybygde bowlingbanen med restaurant og underholdning.

 3. Overnatting

  Fyrklöverns Stugby

  Et steinkast fra Rättviks skibakker og sommer akebakke, nær skiløyper og turområder er Fyrklöverns ferie landsby med sine 80 hytter. Den Siljan og Rättviks sentrum er ca 2 km, 18-hulls golfbane ca 3 km. Hytter: 3-6 senger, 21-46 kvadratmeter er utstyrt for selvhushold. Alle hyttene er røykfrie. Trådløs Internett-tilgang. Serviceanlegg med resepsjon, butikk, trimrom, badstue, solarium og mye mer. Konferanser.

 4. Overnatting

  Gyllene Hornet Hotel & Resort, Tällberg

  Med strålende utsikt over innsjøen Siljan i den idylliske landsbyen Tällberg er Gyllene Hornet Hotel & Resort. Vi er et familievennlig hotell med fokus på deilig mat, koselig atmosfære, er dette både barn og voksne like velkommen.

 5. Overnatting

  Idre Fjäll

  Fjellet ferie med mye sol , latter og snø . Livet er et spill, og et eventyr , og tilbyr både latter og snø . I alle fall , her på Idrefjäll , kan vi garantere . Fordi vi har både latter og garantert snø. Velkommen til en vinter i klassisk fjellandskap.

 6. Aktiviteter

  Kläppen

 7. Overnatting

  Korstäppans Herrgård i Leksand

  Bo på Korstäppans Herrgård er en trøst for sjelen. Hit går vi innom ofte for å lade opp batteriene ", står det skrevet i gjesteboken. Historien er bare begynnelsen på vår nøye restaurert herskapshus som var hotellet 1906th Rundt århundreskiftet reiste prinser og prinsesser å krysse tomten til rekreera, puste furu duft og bade kalde bad.

 8. Overnatting

  Lövåsgårdens Fjällhotell AB