Typ
Din sökning på

Örebro län

gav 110 resultat.
 1. Overnatting

  Elite Stora Hotel Örebro

  Vakker beliggenhet i sentrum av Örebro ved svartån og Örebro slott, ligger Elite Stora Hotel. Hotellet ble bygget i 1858 er en av Sveriges mest historiske hotell med 133 rom. Som gjest på Elite Stora Hotel, vil du oppleve atmosfæren av et klassisk byhotell med smakfullt innredede rom og en åpenbar bekymring.

 2. Overnatting

  Lannalodge

  Vi tilbyr en vakker, velbygd og variert 18-hulls park med moderne arkitektur. Det er nær både løp og opptak og etter 9 hull du går inn i klubbhuset. Lannalodge har blitt veldig populær for sin vakre, avslappende atmosfære og det komplette utvalget. Det finnes også et hotell, restaurant, pizzeria, konferanse, spa og treningsstudio. Alle med høy kvalitet og vedlikehold

 3. Aktiviteter

  Örebro

  Örebro mest populære turistattraksjonene er Gustavsviks bad, som også er en av Sveriges mest besøkte turistattraksjoner. Dykk ned i et av bassengene, og stå ansikt til ansikt med en hai. Kast deg utføre vill vann stryk, teste den over 100 meter lang vannsklie, eller ta det med ro i vattenleklandet. Fortsett til Europas største innendørs leke and Play Buslandet med spennende klatrestativ, gigantisk ball pit, tunneler og spennende sjørøverskute.

 4. Konferanse

  4e Våningen

 5. Restauranter

  4e Våningen

 6. Restauranter

  Amano Restaurang

 7. Restauranter

  Antonios Tapasbar Restaurang

 8. Golf

  Askersunds Golfklubb