Typ
Din sökning på

Östergötlands län

gav 239 resultat.
 1. Konferanse

  Arbetets museum

  Arbeid Museum, sentrum av Norrköping unike industrielle landskapet. I et stort antall midlertidige utstillinger avbildet folks arbeid og dagligliv i våre syv etasjer. Det bringer arbeids - og arbeidsvilkår i utstillinger, seminarer og programaktiviteter.

 2. Overnatting

  Best Western Hotel Linköping

  Forretnings-og fritidshotellet ligger på torget, midt i sentrum Linköping.På gangavstand finner du Linkoping konsert-og kongresshallen og park. 74 rom i nordisk moderne stil. Rommene har 32 "LCD TV, minibar, safe og hårføner, og eik parkettgulv. Baderom er flislagte med varmekabler. Alle våre rom røykfrie og utstyrt med røykdetektorer for din sikkerhet. Gratis trådløst internett med høy kapasitet tilbys alle våre gjester.

 3. Overnatting

  Fuld Gård

  Velkommen til landsbygda og tilbringe en herlig avslappende ferie. Vi har mest for hele familien. Prøv å velge noen av våre pakker eller lage dine egne. Hvorfor ikke gjøre et besøk til dyreparken Kolmården og Astrid Lindgrens verden, eller kanskje besøke Air Force Museum i Linköping? Du kan også bare leie en av våre nyoppussede hytter og nyte det fantastiske landskapet med oss.

 4. Overnatting

  Gästgifvaregården i Tjällmo

  Midt i landsbyen Tjällmo - den gamle tjenesten distriktet og fire byer innenfor en radius på sju mil - har Gastgifvaregarden, som stammer fra 1600-tallet, sin strategiske beliggenhet. Her tilbyr vi et sjarmerende overnattingssted i rolige omgivelser med et kjøkken fortreffelighet.

 5. Overnatting

  Kisa Wärdshus & Hotell

 6. Aktiviteter

  Motala

  Det är ingen tillfällighet att Motala kallas Östergötlands sjöstad. Eller Göta Kanals huvudstad för den delen. Var du än befinner dig i Motala har du bara fem minuter till vattnet. Och alltid nära till aktiviteter och nöjen som har med vatten att göra. Men det finns fler saker att njuta av än att slussa, fiska, vindsurfa eller jogga på kilometerlånga stränder. Hos oss förenas det bästa av Östergötlands natur och kultur med sjöstadens alla fördelar.

 7. Camping

  Pinnarp Camping

  Velkommen til Pinnarp Camping! En juvel i Östergötland! Vår Campingplassen ligger i fantastisk natur Astrid Lindgrens Verden og andre attraksjoner.

 8. Mat og drikke

  Texas Longhorn Burgers & Deli

  Maten sin opprinnelse i Texas, USA. Menyen er fullpakket med herligheter der base er kull grillet kjøtt og våre berømte fajitas. Vårt åpent kjøkken med grill i midten er den viktigste brikken sammen med en stor scoop av "Texas gjestfrihet". Vi serverer alltid øl og margaritas i frosne glass, noe som våre gjester setter pris på. Våre platene er fylt til maks og i en kontekst som våre gjester skal alltid være riktig matet og tilfreds.