Typ
Din sökning på

Hallands län

gav 246 resultat.
 1. Overnatting

  Best Western Hotell Halland

  Innen gangavstand til de fleste ting i Kungsbacka er en av Göteborgs "nærmest" hotell med bare 20 minutter til Svenska Mässan, Liseberg og Avenue.

 2. Camping

  Björkängs Havsbad AB

 3. Overnatting

  Gits Gård

  Velkommen til Gits Gård Vi tilbyr et rolig og intimt miljø, skapt for arbeidsatmosfæren, effektivitet og kreativitet. En nydelig hage med svømmebasseng og vedfyrt tynn innrammet av det åpne landskapet like utenfor Falkenberg. Vi aksepterer store og små grupper (8-80 personer). Tre konferanserom og flere møterom til disposisjon, alle fullt teknisk utstyrt.

 4. Camping

  Hagöns Camping, HB

 5. Overnatting

  Halmstad

  Slipp løs med en konsert ved havet eller lene deg tilbake i en av de mange utendørs kafeer. Kanskje du foretrekker en vri på et dansegulv , eller gospelkonsert i Gullbranna. I Gyllene Tider hjemby festlig lykkes hverandre.

 6. Overnatting

  Hotel Tylösand

  Hotel Tylösand ligger bak høye sanddyner utenfor Halmstad på Sveriges fineste stranden på den svenske vestkysten. Hotellet er designet for møter, rekreasjon, underholdning og kunstopplevelse og eies av Per Gessle fra Roxette og Björn Nordstrand. Tylösand Hotel har 230 rom, flere restauranter og barer, nattklubb, kunstgalleri og Spa.

 7. Hotel

  Adels Hotell & Rekreation 

 8. Camping

  Agrells Stugor och Camping