Typ
Din sökning på

Hallands län

gav 246 resultat.
 1. Overnatting

  Ästad Vingård

  På Ästad Vingård er fasiliteter aldri langt unna. Her finner du vingård, restaurant, konferanserom, hotell, spa og aktiviteter på ett og samme anlegg, noen få kilometer fra E6 mellom Varberg og Falkenberg. Vinmarkene og roen i den stille bøkeskogen er ideelle for de som søker en konferanse i privatliv, eller ønsker å fokusere på oppgaven i fred og ro med kolleger.

 2. Overnatting

  Best Western Hotell Halland

  Innen gangavstand til de fleste ting i Kungsbacka er en av Göteborgs "nærmest" hotell med bare 20 minutter til Svenska Mässan, Liseberg og Avenue.

 3. Overnatting

  Gits Gård

  Velkommen til Gits Gård Vi tilbyr et rolig og intimt miljø, skapt for arbeidsatmosfæren, effektivitet og kreativitet. En nydelig hage med svømmebasseng og vedfyrt tynn innrammet av det åpne landskapet like utenfor Falkenberg. Vi aksepterer store og små grupper (8-80 personer). Tre konferanserom og flere møterom til disposisjon, alle fullt teknisk utstyrt.

 4. Overnatting

  Halmstad

  Slipp løs med en konsert ved havet eller lene deg tilbake i en av de mange utendørs kafeer. Kanskje du foretrekker en vri på et dansegulv , eller gospelkonsert i Gullbranna. I Gyllene Tider hjemby festlig lykkes hverandre.

 5. Shopping

  Hede Fashion Outlet

  Kun 25 minutter fra Göteborg har Hede Fashion Outlet samlet inn mer enn 150 av de hotteste skandinaviske og internasjonale mote- og livsstilsmerkene på et passende sted. Spaser rundt en unik samling av high-end butikker og butikker med et bredt utvalg av favorittklær, møbler og tilbehør.

 6. Overnatting

  Hotel Tylösand

  Hotel Tylösand ligger bak høye sanddyner utenfor Halmstad på Sveriges fineste stranden på den svenske vestkysten. Hotellet er designet for møter, rekreasjon, underholdning og kunstopplevelse og eies av Per Gessle fra Roxette og Björn Nordstrand. Tylösand Hotel har 230 rom, flere restauranter og barer, nattklubb, kunstgalleri og Spa.

 7. Hotel

  Adels Hotell & Rekreation 

 8. Camping

  Agrells Stugor och Camping