Typ
Din sökning på

Jämtlands län

gav 154 resultat.
 1. Overnatting

  Enaforsholm Fjällgård

  Ved foten av Snasahögarna i Jämtland vestlige fjellet på en øy i elva Enan er Enaforsholm Fjällgård. Et godt sted for aktivitet og hvile, samt start og slutt av fotturer og skiturer.

 2. Overnatting

  Frösö Camping & Stugby

  Vakre omgivelser finner du! I midten av Frösön, et steinkast fra hjertet av Östersund, Frösö Camping & Frösö Stugby. Et moderne anlegg med hytter i forskjellige størrelser og mange campingplasser har elektrisitet. Det er også store områder med fri camping. Frösö ferielandsbyen er åpent året rundt for deg. Hvorfor ikke bruke vinteren byen Östersund og nærhet til fjellet vårt!

 3. Restauranter

  Frösö Zoo

  Frösö Zoo har siden 1960 vært på Frösön i Jämtland og er familie eid av familien Netterström. I løpet av denne tiden anlegget har vært kontinuerlig utviklet seg til hva det er i dag. Parkens området er 42 hektar med hundre forskjellige bygninger, og ligger på skråningen av åsen på nordsiden av Frösön.

 4. Camping

  Gäddede Camping & Stugby

  Gäddede befinner seg blant det Jämtland Frostviksfjällen. Her kan du bo og trives i en natt, en uke, morgen og kveld, vår, sommer høst og vinter.

 5. Hotel

  Holiday Club Sweden

 6. Overnatting

  Hotel Emma

 7. Hotel

  Hotell Hammarstrand - Camp Wild Life

  Enten du kommer til Ragunda fordi du er en erfaren jager eller skogmann eller bare vil komme seg ut av stillheten og langt unna storbyen og et stressende hverdag, vil du finne maksimal rekreasjon. Her, helse, aktiviteter og rimelige måltider gjør oppholdet ditt en fornøyelse for deg og litt mer. Hotellet ligger høyt på sørsiden av Indalsälven ved foten av fjellet kalt Elefantberget, og har en karakteristisk villmarksfylt over sitt interiør.

 8. Overnatting

  Hotell Linden

  <p> Hotel Linden ligger i et rolig og fredelig område, men likevel sentralt i Östersund, og kun 2 minutters gange fra togstasjonen, nær både uteliv, aktiviteter og natur. </ p> <p> Hotellet har 28 hyggelig møblerte rom, alle med dusj / WC og TV. Alle rommene er røykfrie. Noen av rommene er nylig renovert høsten 2014 og våren 2015. </ P> <p> Du kan bo i standardrom eller nyoppussede og komfortable deluxe rom. Velg mellom enkeltrom, dobbeltrom eller familierom. </ P>