Typ
Din sökning på

Kalmar län

gav 206 resultat.
 1. Aktiviteter

  Astrid Lindgrens Värld

  I Vimmerby, i Småland, er et veldig spesielt sted. Det står "Astrid Lindgrens verden" på skiltet ved inngangen og inne portene venter på en fabelaktig opplevelse. I Katthult løper Emil fortid med far Anton jage like bak. På Villekulla lurking Dunder - Karlsson og Bloom med en larcenous plan, men Pippi er fremdeles villedende og outwits dem.

 2. Overnatting

  Best Western Kalmarsund Hotell

  Hyggelig hotell i Kalmar. Middelalderen i sentrum, Glasriket rundt hjørnet og et steinkast fra Oland. Når du velger å bli hos oss, ønsker vi at du skal føle deg hjemme. Med personlig og vennlig atmosfære, ligger i hjertet av Kalmar. Hvis du bor på Best Western Hotel Kalmar neste gang du besøker Kalmar du vil forstå hva vi mener med den følelsen av hjemme! På taket har vi en badstue, et stort boblebad og avslapningsrom. Perfekt for en avslappende ferie!

 3. Overnatting

  Glasriket i Småland

  I Glasriket har gjort blåst glass siden 1742. Sammen med glassblåserne utfordrer designere stadig mulighetene for glass og mange glassblåsing Merking teknologier har blitt prøvd ut i den smålandske blåser rom. I dag møter de besøkende både verktøyet glass og glasskunst i verden og du er velkommen til høyre opp til glassovnene for å se når det er opprettet!

 4. Overnatting

  Hälluddens Stugby & Kursgård, SVIF

  I Hälludens Hytter er fire ulike alternativer for overnatting, avhengig av antall gjester og hva standard er nødvendig. I vanlige bygninger, ved hyttene, badstue, splitter nye dusjer med mosaikkgulv og fliser, grill, telefon, og rekreasjon.

 5. Aktiviteter

  Virum Älgpark

  Her vil du oppleve elg ved å gå på våre guidede safari i parken. Vognene du går i taket og delvis åpne sider, slik at du har mulighet til å klappe og mate elg mens du sitter godt beskyttet.

 6. Restauranter

  4-Kök Restaurang & Café

 7. Restauranter

  A la Smedjan

 8. Skianlegg

  Aboda Klint