Typ
Typ
Din sökning på

Adventure, Stockholm

gav 7 resultat.
 1. Adventure

  Ballbreaker

  På Ballbreaker er det fantasien som setter grensen. Alle våre aktiviteter kan bestilles på halv eller heltid, alternativt pakkes de også i forskjellige kombinasjoner til forskjellige formål.

 2. Adventure

  Naturhistoriska riksmuseet

  På Naturhistoriska riksmuseet møtt alle som er nysgjerrig på dyr og natur. Takket være en rekke spennende utstillinger, filmer i verdens største film-format, digital 3-D og morsomme aktiviteter for hele familien kan alle tilfredsstille deres nysgjerrighet med oss.

 3. Adventure

  Seasafari

  Den beste måten å oppleve Stockholms skjærgård er med båt. Med vår RIB båter tar vi deg, din familie og dine venner komme ut til skjærgården alle severdigheter og opplevelser. Vi gir all sikkerhet og bekvemmelighet utstyret du trenger for turen. RIB passer alle og vi har ingen aldersgrenser.

 4. Adventure

  Skansen 

  Skansen er verdens eldste friluftsmuseum, grunnlagt i 1891. Her kan du spasere gjennom fem århundrer med Sverige, fra sameleir i nord till Skånegården i sør med 300 000 kvadratmeter med levende historie. Føl historien i det historiske hus og eiendommer, der gjøremål som karding, spinning, veving, matlaging og baking er utført av mennesker kledd i perioden kostyme. Hagene og tomter rundt husene blomstre blomster, frukt og grønnsaker.

 5. Adventure

  Active Ski Travel - Kittelfjäll, Riksgränsen, Offpist & Heliski

 6. Adventure

  Ballongfirman Far & Flyg

 7. Adventure

  Scandinavian Balloons