Typ
Typ
Din sökning på

gav 27 resultat.
 1. Amusement Parks

  Astrid Lindgrens Värld

  I Vimmerby, i Småland, er et veldig spesielt sted. Det står "Astrid Lindgrens verden" på skiltet ved inngangen og inne portene venter på en fabelaktig opplevelse. I Katthult løper Emil fortid med far Anton jage like bak. På Villekulla lurking Dunder - Karlsson og Bloom med en larcenous plan, men Pippi er fremdeles villedende og outwits dem.

 2. Amusement Parks

  Borås Djurpark 

 3. Amusement Parks

  Frösö Zoo

  Frösö Zoo har siden 1960 vært på Frösön i Jämtland og er familie eid av familien Netterström. I løpet av denne tiden anlegget har vært kontinuerlig utviklet seg til hva det er i dag. Parkens området er 42 hektar med hundre forskjellige bygninger, og ligger på skråningen av åsen på nordsiden av Frösön.

 4. Amusement Parks

  High Chaparral

  High Chaparral er en fornøyelsespark i Ville vesten-stil. Her forflyttes man til en tidsepoke som tilsvarer 1870-tallets Amerika. På High Chaparral blir du en del av eventyret.

 5. Amusement Parks

  Isaberg Mountain Resort

  Isaberg tilbyr nærhet til naturen, flotte opplevelser og et bredt spekter av aktiviteter. Fritidstilbud Isaberg er vakkert plassert mellom Isabergstoppen og Algustorpasjön. Bare skogen og vannet gjenspeiles i de fleste av aktivitetene vi tilbyr. Området har en rik og variert natur og fugleliv i flere naturreservater.

 6. Amusement Parks

  Naturhistoriska riksmuseet

  På Naturhistoriska riksmuseet møtt alle som er nysgjerrig på dyr og natur. Takket være en rekke spennende utstillinger, filmer i verdens største film-format, digital 3-D og morsomme aktiviteter for hele familien kan alle tilfredsstille deres nysgjerrighet med oss.

 7. Amusement Parks

  Rättviksbacken

  Midt i Dalarna er behandlet til actionfylte aktiviteter hele året. Med fantastisk utsikt over innsjøen kan du konkurrere mot hverandre i en fantastisk reise på hjul rodlar skibakker i Skandinavias eneste parallell sommer akebakke. (Det er 2 x 725-meter spor ved siden av hverandre.)

 8. Amusement Parks

  Siljan Turism

  Orsa - I hjertet av Dalarna! Orsa tilbyr soling, bading og camping på "Dalarna Riviera". Musikk og fest hele sommeren og nær shopping. Et perfekt utgangspunkt for utflukter i Dalarna. Innen kort reiseavstand fra Oslo, Trondheim og Hamar.