Typ
Typ
Din sökning på

gav 479 resultat.
 1. Golf

  Ansia Resort - Konferanse i Lycksele Lappland

  Ansia Resort er en av Norrland mest besøkte campingplasser. Ansia resort er en familie camping i den sanneste forstand av en strand og flere lekeplasser for barn. Ansia har 8 møterom og den største har plass til 150 personer. Alle rommene er utstyrt med LCD-projektor, whiteboard, flippover og overhead.

 2. Golf

  Ballbreaker

  På Ballbreaker er det fantasien som setter grensen. Alle våre aktiviteter kan bestilles på halv eller heltid, alternativt pakkes de også i forskjellige kombinasjoner til forskjellige formål.

 3. Golf

  Best Western Blommenhof Hotel

  Best Western Blommenhof Hotel ligger vakkert til i en lund bare 1 time sør for Stockholm, og en time nord for Linköping. Hotellet ligger 5 km fra Skavsta flyplass og 800 meter fra jernbanestasjonen. Hvis du vil kan du låne sykler fra oss til å ta deg rundt på en enkel måte i vårt vakre byen Nyköping.

 4. Golf

  Best Western Kalmarsund Hotell

  Hyggelig hotell i Kalmar. Middelalderen i sentrum, Glasriket rundt hjørnet og et steinkast fra Oland. Når du velger å bli hos oss, ønsker vi at du skal føle deg hjemme. Med personlig og vennlig atmosfære, ligger i hjertet av Kalmar. Hvis du bor på Best Western Hotel Kalmar neste gang du besøker Kalmar du vil forstå hva vi mener med den følelsen av hjemme! På taket har vi en badstue, et stort boblebad og avslapningsrom. Perfekt for en avslappende ferie!

 5. Golf

  Engeltofta - Mansions i Gävle

  Engeltofta Gävle ligger på Gävlebukten nordkysten. En overdådig engros villaen tilbyr konferanser, gjestehus, restaurant og kafé. Bare 1,5 timers kjøretur fra Stockholm. Skjærgård med et rikt utvalg av fiske, båtturer og vannsport er alltid til stede. Nærheten til golfbanen, naturstier og fiskevær, noe som gjør Engeltofta et flott sted som har en god historie å fortelle.

 6. Golf

  Gits Gård

  Velkommen til Gits Gård Vi tilbyr et rolig og intimt miljø, skapt for arbeidsatmosfæren, effektivitet og kreativitet. En nydelig hage med svømmebasseng og vedfyrt tynn innrammet av det åpne landskapet like utenfor Falkenberg. Vi aksepterer store og små grupper (8-80 personer). Tre konferanserom og flere møterom til disposisjon, alle fullt teknisk utstyrt.

 7. Golf

  Halmstad

  Slipp løs med en konsert ved havet eller lene deg tilbake i en av de mange utendørs kafeer. Kanskje du foretrekker en vri på et dansegulv , eller gospelkonsert i Gullbranna. I Gyllene Tider hjemby festlig lykkes hverandre.

 8. Golf

  Hoks Naturcamping

  Hoks natur camping er en liten hyggelig campingplass, som ligger vakkert til 2 km utenfor Hoks samfunnet og tre mil sør for Jönköping. Du kan komme komme til å vandre i naturen, fiske, spille golf eller tilbringe tid med familie og venner.