Typ
Typ
Din sökning på

gav 494 resultat.
 1. Spa

  Åkerblads Hotell & Gästgiveri

 2. Spa

  Best Western Plus Time Hotel

  Best Western Time Hotel er et firestjerners moderne hotell i Stockholm med en personlig og hjemmekoselig atmosfære. Hotellet ligger sentralt i den vakre og rolige bydelen Vasastan i Nord Stockholm. Vi tilbyr deg en komfortabel natts søvn i smakfullt innredede rom med en spennende klassisk moderne stil. Rommene er innredet i en trendy fargekombinasjoner, og alle har 32 "LCD-TV og oppvarmet badegulv.

 3. Spa

  Björkhaga Hotell & Konferens

  Å føle seg hjemme mens du nyter faglig og personlig service. Så vi vil at du skal oppleve ditt opphold hos oss på Hotel Björkhaga.

 4. Spa

  Djurönäset hotell

  På Djurönäset kan du nyte fritiden sammen med familie og venner. Gi deg selv litt velvære i et miljø som er helt unik. Her kan du la dagen flyte i et rolig tempo med mange klipper å beundre utsikten fra.

 5. Spa

  Engeltofta - Mansions i Gävle

  Engeltofta Gävle ligger på Gävlebukten nordkysten. En overdådig engros villaen tilbyr konferanser, gjestehus, restaurant og kafé. Bare 1,5 timers kjøretur fra Stockholm. Skjærgård med et rikt utvalg av fiske, båtturer og vannsport er alltid til stede. Nærheten til golfbanen, naturstier og fiskevær, noe som gjør Engeltofta et flott sted som har en god historie å fortelle.

 6. Spa

  Färna Herrgård & Spa

  Hvis du velger å tilbringe en helg eller ukedag på Färna Herrgård & Spa får du, i tillegg til fantastiske herskapshuset omgivelser, selv oppleve en ekte spa hotell ved personlig stil som setter våre gjester og vårt miljø først.

 7. Spa

  Gyllene Hornet Hotel & Resort, Tällberg

  Med strålende utsikt over innsjøen Siljan i den idylliske landsbyen Tällberg er Gyllene Hornet Hotel & Resort. Vi er et familievennlig hotell med fokus på deilig mat, koselig atmosfære, er dette både barn og voksne like velkommen.

 8. Spa

  Hagabadet

  Leter du etter en spa utenom det vanlige? Hagabadet, en ærverdig CitySpa midten av Göteborg har noe for alle sanser. Her i vår fantastiske huset, har folk badet, og målinger gjort bra siden 1876.