Typ
Typ
Din sökning på

gav 62 resultat.
 1. Dyreparker

  Borås Djurpark 

 2. Dyreparker

  Frösö Zoo

  Frösö Zoo har siden 1960 vært på Frösön i Jämtland og er familie eid av familien Netterström. I løpet av denne tiden anlegget har vært kontinuerlig utviklet seg til hva det er i dag. Parkens området er 42 hektar med hundre forskjellige bygninger, og ligger på skråningen av åsen på nordsiden av Frösön.

 3. Dyreparker

  Halmstad

  Slipp løs med en konsert ved havet eller lene deg tilbake i en av de mange utendørs kafeer. Kanskje du foretrekker en vri på et dansegulv , eller gospelkonsert i Gullbranna. I Gyllene Tider hjemby festlig lykkes hverandre.

 4. Dyreparker

  Isaberg Mountain Resort

  Isaberg tilbyr nærhet til naturen, flotte opplevelser og et bredt spekter av aktiviteter. Fritidstilbud Isaberg er vakkert plassert mellom Isabergstoppen og Algustorpasjön. Bare skogen og vannet gjenspeiles i de fleste av aktivitetene vi tilbyr. Området har en rik og variert natur og fugleliv i flere naturreservater.

 5. Dyreparker

  Naturhistoriska riksmuseet

  På Naturhistoriska riksmuseet møtt alle som er nysgjerrig på dyr og natur. Takket være en rekke spennende utstillinger, filmer i verdens største film-format, digital 3-D og morsomme aktiviteter for hele familien kan alle tilfredsstille deres nysgjerrighet med oss.

 6. Dyreparker

  Nordens Ark

  I Nordens Ark, vil du møte vilt truede dyr i en praktfull skjærgård i Åbyfjorden i Bohuslän. Her bor noen åtti arter som trives i vårt klima. Her er eksempel snölepoard, Amur tiger og amurleopard, men også ulv, gaupe og gamle nordiske raser. Du kan også se den truede fugler og amfibier. Nordens Ark er en ideell stiftelse som arbeider for å gi truede arter en fremtid. Vi er engasjert i avl, forskning og utdanning. Noen av dyrene slippes ut i naturen. Vi er også involvert i internasjonale bevaring prosjekter.

 7. Dyreparker

  Orsa Bjørnepark

  Orsa Björnpark är 277 000 kvm och ligger i Grönklitt Orsa Björnpark är Europas största björnpark. Det här är ingen vanlig djurpark, utan en unik möjlighet att betrakta djuren i deras naturliga miljö. Här lever björn, varg, lo,räv, berguv och järv sida vid sida. I parken finns ett 10-tal brunbjörnar. Här finns även våra fridfulla jättar, Kamtjatkabjörnarna Peter den Store och hans syster Sofia.

 8. Dyreparker

  Siljan Turism

  Orsa - I hjertet av Dalarna! Orsa tilbyr soling, bading og camping på "Dalarna Riviera". Musikk og fest hele sommeren og nær shopping. Et perfekt utgangspunkt for utflukter i Dalarna. Innen kort reiseavstand fra Oslo, Trondheim og Hamar.