Typ
Din sökning på

Konferanse, Göteborg

gav 28 resultat.
 1. Overnatting

  Best Western Hotel Mektagonen

  Med store rom og full hotellservice, er Best Western Hotel Mektagonen det perfekte valget for familier og alle de som er lei av trange hotellrom. Våre 149 rom er fantastisk i størrelse fra 32 kvm og har høy hotellstandard. Alle har egen kjøkkenkrok. De større rommene er inkluderende egen badstue og takterrasser med nydelig utsikt mot Gøteborg attraksjoner som Liseberg Park og Ullevi

 2. Konferanse

  Excellent Guiding Sweden

  Utmerket Guiding drives av erfarne autoriserte guide, Anne Price Johansson. Vi hjelper deg å løfte ditt besøk til Gøteborg og Stockholm.

 3. Konferanse

  Hagabadet

  Leter du etter en spa utenom det vanlige? Hagabadet, en ærverdig CitySpa midten av Göteborg har noe for alle sanser. Her i vår fantastiske huset, har folk badet, og målinger gjort bra siden 1876.

 4. Overnatting

  Hotel Gothia Towers

  En av de største hotellet tilbyr en ekstraordinær opplevelse. Ved å kombinere funksjonalitet med personlig omsorg og kvalitet. Hotellet ligger strategisk plassert ved korsvägen og Svenska Mässas, bare noen kvartaler fra hovedgaten Avenue restauranter og nattklubber. Sentralt plassert med gode transportforbindelser, nærmeste nabo til Liseberg , Universeum, Scandinavium og evenemangsstråkets alle andre arenaer og stadioner.

 5. Overnatting

  Hotel Riverton

 6. Konferanse

  Apple Hotel

 7. Konferanse

  Arena Hotel

 8. Overnatting

  Best Western Arken Hotel & Art Garden Spa