Typ
Typ
Din sökning på

gav 1381 resultat.
 1. Konferanse

  City Conference Centre Stockholm

  >Det unika med Stockholm City Conference Centre är att våra konferenslokaler ligger mitt i city. Bara några minuter från T-Centralen, med 5000 hotellrum på gångavstånd. Vi hjälper dig med allt från styrelsemötet till bolagsstämman och den internationella stor-kongressen.

 2. Konferanse

  Texas Longhorn

  Maten sin opprinnelse i Texas, USA. Menyen er fullpakket med herligheter der base er trekull grillet kjøtt og våre berømte fajitas. Vårt åpent kjøkken med grill i midten er den viktigste brikken sammen med en stor scoop av "Texas gjestfrihet". Vi serverer alltid øl og margaritas i frosne glass, noe som våre gjester setter pris på. Våre platene er fylt til maks og i en kontekst som våre gjester skal alltid være riktig matet og tilfreds.

 3. Mat og drikke

  1900

  Historien om restauranten i 1900 handler om kjærligheten til svensk mat og kultur. Derfor bruker vi all bestemor smaker, de vi husker fra barndommen. Vi gleder oss svenske ingredienser som litt urettferdig glemt, og føles lamslått nye. Wild hvitløk, Løpstikke og ville bær. Vi ser confit at luksus og stadig jag etter oppskriften på den perfekte kjøttboller. Økologisk og lokalt er nøkkelordet i kjøkkenet i 1900.

 4. Hotel

  Åkerblads Hotell & Gästgiveri

 5. Mat og drikke

  Ambassadeur

  Ambassadeur, Kungsgatan 18, er en sofistikert smeltedigel av strømninger som oppfattet annerledes i nattelivet. Under ett tak er blandes mer fargerike klubber med svært ulike tegn. Navnet i seg selv kommer Ambassadeur fra den første natten klubben som holdt til lokalene 1941.

 6. Hotel

  Ängelholm

  Kystbyen Engelholm ligger i Skäldervikens armene. Her tar vi sykkelstien gjennom skogen til 6 km lang sandstrand med krystallklart vann og vakre sanddyner. Rønne på snor seg gjennom byen som tilbyr alt du kan ønske deg: butikker, restauranter, kafeer, gallerier, kino ... Og mange fine steder å bo, alt fra hoteller til B & Bs og vandrerhjem.

 7. Overnatting

  Ansia Resort - Konferanse i Lycksele Lappland

  Ansia Resort er en av Norrland mest besøkte campingplasser. Ansia resort er en familie camping i den sanneste forstand av en strand og flere lekeplasser for barn. Ansia har 8 møterom og den største har plass til 150 personer. Alle rommene er utstyrt med LCD-projektor, whiteboard, flippover og overhead.

 8. Konferanse

  Artipelag

  Artipelag er ikke bare en arena for stor kunst, vakker natur og god mat. Den 10 400 kvadratmeter store bygningen passer fra store TV-opptak, banketter, gallaer, produktlanseringer, båter, moteshow og messer - mindre konferanser og private arrangementer.