Typ
Typ
Din sökning på

gav 271 resultat.
 1. Bar / Tavern

  Texas Longhorn

  Maten sin opprinnelse i Texas, USA. Menyen er fullpakket med herligheter der base er trekull grillet kjøtt og våre berømte fajitas. Vårt åpent kjøkken med grill i midten er den viktigste brikken sammen med en stor scoop av "Texas gjestfrihet". Vi serverer alltid øl og margaritas i frosne glass, noe som våre gjester setter pris på. Våre platene er fylt til maks og i en kontekst som våre gjester skal alltid være riktig matet og tilfreds.

 2. Bar / Tavern

  Best Western Blommenhof Hotel

  Best Western Blommenhof Hotel ligger vakkert til i en lund bare 1 time sør for Stockholm, og en time nord for Linköping. Hotellet ligger 5 km fra Skavsta flyplass og 800 meter fra jernbanestasjonen. Hvis du vil kan du låne sykler fra oss til å ta deg rundt på en enkel måte i vårt vakre byen Nyköping.

 3. Bar / Tavern

  Best Western Hotel Linköping

  Forretnings-og fritidshotellet ligger på torget, midt i sentrum Linköping.På gangavstand finner du Linkoping konsert-og kongresshallen og park. 74 rom i nordisk moderne stil. Rommene har 32 "LCD TV, minibar, safe og hårføner, og eik parkettgulv. Baderom er flislagte med varmekabler. Alle våre rom røykfrie og utstyrt med røykdetektorer for din sikkerhet. Gratis trådløst internett med høy kapasitet tilbys alle våre gjester.

 4. Bar / Tavern

  Elite Stora Hotel Örebro

  Vakker beliggenhet i sentrum av Örebro ved svartån og Örebro slott, ligger Elite Stora Hotel. Hotellet ble bygget i 1858 er en av Sveriges mest historiske hotell med 133 rom. Som gjest på Elite Stora Hotel, vil du oppleve atmosfæren av et klassisk byhotell med smakfullt innredede rom og en åpenbar bekymring.

 5. Bar / Tavern

  Fagersta Brukshotell

  Velkommen til Fagersta Brukshotell Her på Fagersta Brukshotell tilbyr komfortabel innkvartering og konferanse praktisk i sentrum av Fagersta. Vi er et moderne hotell med alle fasiliteter for å gjøre ditt besøk i Fagersta en hyggelig opplevelse. Enten du er i Fagersta på ferie eller for forretninger så vi streber etter å gi den ekstra mil for deg som vår gjest.

 6. Bar / Tavern

  First Hotel Jörgen Kock 

  First Hotel Jörgen Kock er et sentralt beliggende hotell i Malmö. Nyt oppholdet i et rolig område kun få minutters gange fra Malmö Central Station, shopping, underholdning, kultur og attraksjoner.Her blir du som gjest møtt av en hjemmekoselig atmosfære og en personlig tilnærming.

 7. Bar / Tavern

  First Hotel Stadt

  First Hotel Stadt ligger sentralt i Härnösand med utsikt over innseilingen til havnen. Vår beliggenhet er nær alt du trenger for eksempel shopping, buss-og jernbanestasjonen, kultur og restauranter. Våkn opp uthvilt og nyte en stor frokostbuffé i en avslappet setting før dagen fortsetter.

 8. Bar / Tavern

  First Hotel Statt

  First Hotel Statt i Söderhamn er en klassisk by, fra slutten av 1800-tallet. Beliggenhet i sentrale Söderhamn ca 300 meter fra byens koselige handlegate. Til Travel Centre (jernbane og buss) er ca 10 minutter gange. Ved siden av hotellet er det konferanserom som kan romme opptil 400 personer.