Typ
Typ
Din sökning på

gav 90 resultat.
 1. Nightclub

  Ambassadeur

  Ambassadeur, Kungsgatan 18, er en sofistikert smeltedigel av strømninger som oppfattet annerledes i nattelivet. Under ett tak er blandes mer fargerike klubber med svært ulike tegn. Navnet i seg selv kommer Ambassadeur fra den første natten klubben som holdt til lokalene 1941.

 2. Nightclub

  Best Western Hotel Paletten 

  Best Western Hotel Paletten er et personlig og koselig hotell som ligger i hjertet av det sjarmerende Ängelholm. Her er det komfort og service som karakteriserer et Best Western-hotellet, samt en dedikert og omsorgsfull stab. Ängelholm ligger vakkert i bukten mellom Bjäre og Kulla-halvøya, og den fantastiske sandstranden 8 km er et paradis for gjestene. For å nå lett de herlige strendene med noen få minutters kjøretur.

 3. Nightclub

  Blue Moon Bar

  Västerås Største og beste nattklubb! Blue Moon Bar er alt i ett, restaurant, bar og nattklubb. Blue Moon Bar tilbyr gjestene en flott kveld, som du aldri vil glemme. Klubben har tre dansegulv, pop, RnB og stort dansegulv med de nyeste dansemusikk. De har plass til ca 1300 totalt lykkelig party gjester.

 4. Nightclub

  Blue Moon Bar Karlstad

  Blue Moon Bar er en restaurant, bar, nattklubb og underholdning - alt i ett. Blue Moon Bar tilbyr gjestene en fin kveld. Restauranten blir en nattklubb, og som gjest, merker du at du knapt flyttet fra sin middagsbordet for barer og dansegulv.

 5. Nightclub

  First Hotel Statt

  First Hotel Statt i Söderhamn er en klassisk by, fra slutten av 1800-tallet. Beliggenhet i sentrale Söderhamn ca 300 meter fra byens koselige handlegate. Til Travel Centre (jernbane og buss) er ca 10 minutter gange. Ved siden av hotellet er det konferanserom som kan romme opptil 400 personer.

 6. Nightclub

  Gutekällaren

  Historiska Gutekällaren Visby's største og mest klassiske nattklubb, ligger i en imponerende bygning i midten av Stora torget. I løpet av sommeren er Gutekällaren kjent som partyby nummer én, ikke bare på Gotland, men trolig i hele landet.

 7. Nightclub

  Halmstad

  Slipp løs med en konsert ved havet eller lene deg tilbake i en av de mange utendørs kafeer. Kanskje du foretrekker en vri på et dansegulv , eller gospelkonsert i Gullbranna. I Gyllene Tider hjemby festlig lykkes hverandre.

 8. Nightclub

  Hell´s Kitchen

  I Kökets gamle lokaler i Sturecompagniet har en ny og sjelden eksklusiv klubb av internasjonal standard har dukket opp. På Hell's Kitchen du kan trives en dristig og nyskapende sammensurium av ulike miljøer og stilistisk tilnærming til et lite og intimt sted.