Typ
Typ
Din sökning på

Nightclub, Stockholm

gav 33 resultat.
 1. Nightclub

  Ambassadeur

  Ambassadeur, Kungsgatan 18, er en sofistikert smeltedigel av strømninger som oppfattet annerledes i nattelivet. Under ett tak er blandes mer fargerike klubber med svært ulike tegn. Navnet i seg selv kommer Ambassadeur fra den første natten klubben som holdt til lokalene 1941.

 2. Nightclub

  Hell´s Kitchen

  I Kökets gamle lokaler i Sturecompagniet har en ny og sjelden eksklusiv klubb av internasjonal standard har dukket opp. På Hell's Kitchen du kan trives en dristig og nyskapende sammensurium av ulike miljøer og stilistisk tilnærming til et lite og intimt sted.

 3. Nightclub

  Laroy

  Laroy har etablert seg som en kjent institusjon i Stockholms uteliv. Ligger i første etasje av den klassiske Arnlodshuset er Laroy. Dette morer den unge, vakre sosietet med partiet mennesker i et dekadent atmosfære. Musikken er fornøyd, spontan dans oppstår lett og det er vanskelig å ikke bli fanget av den gode stemningen

 4. Nightclub

  le Bon Palais

  le Bon Palais Stockholms største disco, minner om den dekadente omgivelser i århundreskiftet Paris. Rød fløyel drapert stoffer, krystall lysekroner og en populær travle atmosfære. Lokalene er storslått, men stemningen er omfavnelser og innbydende, som treffer rett i hjertet.

 5. Nightclub

  Magenta

  Magenta er en relativt ung klubb på Stockholm klubbscenen. I september 2010 er det to år siden vi åpnet dørene til et av byens vakreste klubber. Magenta har raskt funnet sitt trofaste publikum - folk som liker å ha det gøy og danse til den siste klubben musikken! Ovenpå spiller en blanding av 80-tallet, disco og R & B, mens brutaliteten i Function One lydsystemet brøler ut grusom vokal hus på hoved dansegulvet. Dette er kombinert med musikk erfaringer med booket artister, som sammen med Magentas fin blanding av klientell gir en unik internasjonal karakter.

 6. Nightclub

  SPY BAR

  For to år, forandret Spy Bar retning og i dag tiltrekker seg en blanding av mediebransjen og musikk fans, i stedet for den tidligere blanding av bank-og blondiner. Elektronisk, rock og funk spilte i forskjellige barer.

 7. Nightclub

  Sturecompagniet

  Sturecompagniet har lenge vært en av Sveriges mest legendariske nattklubber. Space består av fire rom i to etasjer rundt et nydelig atrium. Nattklubben var i 2003 gjennom en forsiktig, men totalrenovert med moderne tilnærming ble kombinert med den klassiske arkitekturen. Publikum er en urban blanding av mennesker mellom 23 og 30.

 8. Nightclub

  The Lab

  Minimum nattklubb, men vanligvis full av folk i og utenfor på The Lab. Er også den eneste klubben i Sverige som er åpen til 05 hver dag.