Typ
Typ
Din sökning på

Restauranter, Stockholm

gav 104 resultat.
 1. Restauranter

  City Conference Centre Stockholm

  >Det unika med Stockholm City Conference Centre är att våra konferenslokaler ligger mitt i city. Bara några minuter från T-Centralen, med 5000 hotellrum på gångavstånd. Vi hjälper dig med allt från styrelsemötet till bolagsstämman och den internationella stor-kongressen.

 2. Restauranter

  Texas Longhorn

  Maten sin opprinnelse i Texas, USA. Menyen er fullpakket med herligheter der base er trekull grillet kjøtt og våre berømte fajitas. Vårt åpent kjøkken med grill i midten er den viktigste brikken sammen med en stor scoop av "Texas gjestfrihet". Vi serverer alltid øl og margaritas i frosne glass, noe som våre gjester setter pris på. Våre platene er fylt til maks og i en kontekst som våre gjester skal alltid være riktig matet og tilfreds.

 3. Restauranter

  1900

  Historien om restauranten i 1900 handler om kjærligheten til svensk mat og kultur. Derfor bruker vi all bestemor smaker, de vi husker fra barndommen. Vi gleder oss svenske ingredienser som litt urettferdig glemt, og føles lamslått nye. Wild hvitløk, Løpstikke og ville bær. Vi ser confit at luksus og stadig jag etter oppskriften på den perfekte kjøttboller. Økologisk og lokalt er nøkkelordet i kjøkkenet i 1900.

 4. Restauranter

  Ballbreaker

  På Ballbreaker er det fantasien som setter grensen. Alle våre aktiviteter kan bestilles på halv eller heltid, alternativt pakkes de også i forskjellige kombinasjoner til forskjellige formål.

 5. Restauranter

  Crystal Plaza Hotel

  VELKOMMEN TIL CRYSTAL PLAZA HOTEL Fra fortid til nåtid ... På Crystal Plaza Hotel er sjarmen fra 1800-tallet Östermalm godt kombineres med 2000-tallet fasiliteter. Den klassiske jugend-bygningen midt i hjertet av Stockholm, får vi deg med håp om å gjøre ditt opphold til en tilfredsstillende og minneverdig opplevelse.

 6. Restauranter

  Curman

  Midt i hjertet av Stureplan begivenhetsrik nabolaget er et veldig spesielt sted. Som den første er lett å overse. Men vanskeligere å glemme etterpå. For når du begynner å lete etter Sturebadet, skal vi ha en uimotståelig miljø. Hvor fred og harmoni ut linje i hundre år. En historisk oase for kropp og sjel, forestilte og realisert ved århundreskiftet lidenskapelige helse guru Carl Curman

 7. Restauranter

  Elite Hotel Arcadia

  I det sentrale Stockholm, finner du Elite Hotel Arcadia. Vårt 4-stjerners hotell som ligger på grensen mellom Östermalm Vasastan, ikke langt fra den legendariske Stadion og Kungliga Tekniska Högskolan

 8. Restauranter

  Fine Food

  Tidlig i august 2006 innså vi våre drømmer og åpnet et annet supermarked i Hammarby Sjöstad. Etter flere år med fremragende restauranter hvor de beste råvarer leveres var en visjon om en butikk som inspirerer og formidler den kjærlighet vi føler for veldig god mat. Produsert av personer med faglig stolthet og kompetanse. Så ideen ble født, var så født god mat ...