Typ
Typ
Din sökning på

Overnatting i Göteborg

gav 76 resultat.
 1. Overnatting

  Best Western Hotel Mektagonen

  Med store rom og full hotellservice, er Best Western Hotel Mektagonen det perfekte valget for familier og alle de som er lei av trange hotellrom. Våre 149 rom er fantastisk i størrelse fra 32 kvm og har høy hotellstandard. Alle har egen kjøkkenkrok. De større rommene er inkluderende egen badstue og takterrasser med nydelig utsikt mot Gøteborg attraksjoner som Liseberg Park og Ullevi

 2. Overnatting

  Hotel Gothia Towers

  En av de største hotellet tilbyr en ekstraordinær opplevelse. Ved å kombinere funksjonalitet med personlig omsorg og kvalitet. Hotellet ligger strategisk plassert ved korsvägen og Svenska Mässas, bare noen kvartaler fra hovedgaten Avenue restauranter og nattklubber. Sentralt plassert med gode transportforbindelser, nærmeste nabo til Liseberg , Universeum, Scandinavium og evenemangsstråkets alle andre arenaer og stadioner.

 3. Overnatting

  Hotel Riverton

 4. Overnatting

  Lindholmen Hostel

  Rom til leie i sentrum av Göteborg. Single-/double og sovesal. Alle rommene har utsikt over elven. Stue, kjøkkenkrok med kjøleskap, komfyr mikrobølgeovn etc. Rask og enkel transport til både Järntorget og Centralstationen/Nordstan. Sentralt, men likevel rolig og idyllisk område med vakker utsikt og en hage å hvile og hengi seg i.

 5. Overnatting

  SVIF - Sveriges Vandrarhem i Förening

  I Nord-Sverige, har vi hostel med gode muligheter for ski, både alpint og krysser. Resorts Sälen, Mora og Falun er klassiske reisemål vinterstid. For de av dere som setter pris på litt mer ekstrem da Kiruna, Boden og Umeå store byene til å begynne med.

 6. Hotel

  Allén Hotel

 7. Hotel

  Annes Hus & Hotell

 8. Hotel

  Apple Hotel