Typ
Typ
Din sökning på

Overnatting i Stockholm

gav 156 resultat.
 1. Overnatting

  Best Western Plus Time Hotel

  Best Western Time Hotel er et firestjerners moderne hotell i Stockholm med en personlig og hjemmekoselig atmosfære. Hotellet ligger sentralt i den vakre og rolige bydelen Vasastan i Nord Stockholm. Vi tilbyr deg en komfortabel natts søvn i smakfullt innredede rom med en spennende klassisk moderne stil. Rommene er innredet i en trendy fargekombinasjoner, og alle har 32 "LCD-TV og oppvarmet badegulv.

 2. Overnatting

  City Hostel, SVIF

  Vandrer City Hostel er det opplagte valget for de som leter etter overnatting eller overnatting med en god beliggenhet til en lav pris i Stockholm sentrum. City Hostel er et populært og internasjonalt påvirket vandrerhjem i Stockholm by nær både attraksjoner og transportmuligheter.

 3. Overnatting

  Crystal Plaza Hotel

  VELKOMMEN TIL CRYSTAL PLAZA HOTEL Fra fortid til nåtid ... På Crystal Plaza Hotel er sjarmen fra 1800-tallet Östermalm godt kombineres med 2000-tallet fasiliteter. Den klassiske jugend-bygningen midt i hjertet av Stockholm, får vi deg med håp om å gjøre ditt opphold til en tilfredsstillende og minneverdig opplevelse.

 4. Overnatting

  Elite Hotel Arcadia

  I det sentrale Stockholm, finner du Elite Hotel Arcadia. Vårt 4-stjerners hotell som ligger på grensen mellom Östermalm Vasastan, ikke langt fra den legendariske Stadion og Kungliga Tekniska Högskolan

 5. Overnatting

  Fjärdlång Vandrhem

  Fjärdlång er en barnevennlig øy som passer til familier med barn. Ved havnen er det en liten strand med grunne sandvik. Rundt øya er det glatte klipper som lokker til late dager i solen, mange flotte bad og rolige øyeblikk bak flåten. Det er også mye skog for flotte turer eller hvorfor ikke benytte anledningen til å plukke bær og sopp sesongen. Øya har et rikt dyreliv med elg, rev, ugler, havørn og sommertid selv sauer i hagen.

 6. Overnatting

  Freys Hotel

  Tre hoteller og konferanselokaler i sentrale Stockholm, kan vi møte alle forespørsler av overnatting med koselig domesticity og effektive , fruktbare forretningsmøter. Våre tre hotellene er av høy standard og er alle lokalisert i sentrum av Stockholm.

 7. Overnatting

  Park Inn Stockholm Hammarby Sjöstad

  Park Inn Stockholm Hammarby Sjöstad ligger i den trendy, nye bydelen Hammarby Sjöstad. Hammarby Sjöstad karaktiseret av indre-by føler, og nærhet til vann og grønne områder. Der du vil bo trygt og rolig under ditt besøk i Stockholm. Hammarby Sjöstad har mange herlige butikker, kafeer og restauranter. Du kan enkelt nå sentrum, enten med trikk og T-bane eller med båt. Med nærheten til både sentrum, Hammarby Sjöstad er slalom, vann, Nacka naturreservat og turstier har Park Inn Stockholm Hammarby Sjöstad unike beliggenhet, både sommer som vinter.

 8. Konferanse

  Skansen 

  Skansen er verdens eldste friluftsmuseum, grunnlagt i 1891. Her kan du spasere gjennom fem århundrer med Sverige, fra sameleir i nord till Skånegården i sør med 300 000 kvadratmeter med levende historie. Føl historien i det historiske hus og eiendommer, der gjøremål som karding, spinning, veving, matlaging og baking er utført av mennesker kledd i perioden kostyme. Hagene og tomter rundt husene blomstre blomster, frukt og grønnsaker.