Typ
Typ
Din sökning på

gav 124 resultat.
 1. B & B

  Blidö Hamnkrog

  Hostels: 300SEK per person og natt / halv pris for barn. Du kan også få rommet ryddet opp for 175sek per rom og leie sengetøy og håndklær for 130sek per sett. Vi kan servere frokost for 90sek per voksen og 50SEK per barn. Frokost du bestille dagen før.

 2. B & B

  Bo i Skåne

  Vi har mer enn 30 års erfaring i ferien mekling. Selskapet startet i 2001 og rundt 300 hytter vertene med ca 450 boliger har gitt oss tillit til å kommunisere sine hjem. Gjennom årene har vi blitt den ledende ferie byrå i Skåne og fungerer med de fleste kommunene i Skåne.

 3. B & B

  Bo i Småland

  Vi har mange års erfaring i ferien mekling og setter kunden og utleier i sentrum. Vårt mål er å gi best mulig service. Et godt samarbeid med våre verter betyr at våre gjester får flere og bedre feriehjem å velge mellom. Bo i Småland - Stugbokning er en del av å leve i Skåne - Stugbokning AB.

 4. B & B

  Gästgifvaregården i Tjällmo

  Midt i landsbyen Tjällmo - den gamle tjenesten distriktet og fire byer innenfor en radius på sju mil - har Gastgifvaregarden, som stammer fra 1600-tallet, sin strategiske beliggenhet. Her tilbyr vi et sjarmerende overnattingssted i rolige omgivelser med et kjøkken fortreffelighet.

 5. B & B

  Gits Gård

  Velkommen til Gits Gård Vi tilbyr et rolig og intimt miljø, skapt for arbeidsatmosfæren, effektivitet og kreativitet. En nydelig hage med svømmebasseng og vedfyrt tynn innrammet av det åpne landskapet like utenfor Falkenberg. Vi aksepterer store og små grupper (8-80 personer). Tre konferanserom og flere møterom til disposisjon, alle fullt teknisk utstyrt.

 6. B & B

  Hedenstugan Bed & Breakfast Hotel - B&B Hotel og Konferanse Gävle

  Hedenstugan ligger nær motorveien E4 i mellom Gävle og Söderhamn , men fortsatt i skogen. Det tilbyr et fredelig miljø i en av våre sjarmerende koselige rom med natur og kultur dørstokken.

 7. B & B

  Lyckås Gård

  Ansette deg i vår vakre rustikke innkvartering i Lyckås Gård i Kullabygden nærheten av Helsingborg, Öresund og Kullaberg. Med perfekt beliggenhet til sjøen kan du slappe av i en naturlig og vakkert landskap. Vi tilbyr deg et hyggelig og avslappende innkvartering ukentlig eller i helger i vår store, velutstyrt og flott innkvartering i hytter eller leiligheter.

 8. B & B

  Röda Stallet Bed & Breakfast

  Hyggelig Bed & Breakfast like sør om Hjo, 300 meter fra sjøen. Vakker natur, rene rom med komfortable senger og privat dusj / WC og direkte tilgang til terrasse med utemøbler. Romprisen inkluderer sengetøy, håndklær og frokost. Noen rom har også mulighet for ekstra senger.