Typ
Typ
Din sökning på

gav 78 resultat.
 1. Slott / Mansions

  Bo i Skåne

  Vi har mer enn 30 års erfaring i ferien mekling. Selskapet startet i 2001 og rundt 300 hytter vertene med ca 450 boliger har gitt oss tillit til å kommunisere sine hjem. Gjennom årene har vi blitt den ledende ferie byrå i Skåne og fungerer med de fleste kommunene i Skåne.

 2. Slott / Mansions

  Bo i Småland

  Vi har mange års erfaring i ferien mekling og setter kunden og utleier i sentrum. Vårt mål er å gi best mulig service. Et godt samarbeid med våre verter betyr at våre gjester får flere og bedre feriehjem å velge mellom. Bo i Småland - Stugbokning er en del av å leve i Skåne - Stugbokning AB.

 3. Slott / Mansions

  Engeltofta - Mansions i Gävle

  Engeltofta Gävle ligger på Gävlebukten nordkysten. En overdådig engros villaen tilbyr konferanser, gjestehus, restaurant og kafé. Bare 1,5 timers kjøretur fra Stockholm. Skjærgård med et rikt utvalg av fiske, båtturer og vannsport er alltid til stede. Nærheten til golfbanen, naturstier og fiskevær, noe som gjør Engeltofta et flott sted som har en god historie å fortelle.

 4. Slott / Mansions

  Färna Herrgård & Spa

  Hvis du velger å tilbringe en helg eller ukedag på Färna Herrgård & Spa får du, i tillegg til fantastiske herskapshuset omgivelser, selv oppleve en ekte spa hotell ved personlig stil som setter våre gjester og vårt miljø først.

 5. Slott / Mansions

  Hälluddens Stugby & Kursgård, SVIF

  I Hälludens Hytter er fire ulike alternativer for overnatting, avhengig av antall gjester og hva standard er nødvendig. I vanlige bygninger, ved hyttene, badstue, splitter nye dusjer med mosaikkgulv og fliser, grill, telefon, og rekreasjon.

 6. Slott / Mansions

  Kohlswa Herrgård

  Mellom Köping og Fagersta finner du Kohlswa herrgård. Den første herskapshuset ble gjennomført tilbake på midten av 1600-tallet. Her t o m kong Karl XI vært. Vi har innredet alle personlig med antikviteter, tepper og små detaljer som vil passe inn i en landeiendom. I vår fineste salongen er stukkatur i tak av Carlo Caroves, silke gardiner og sølvlysestaker.

 7. Slott / Mansions

  Korstäppans Herrgård i Leksand

  Bo på Korstäppans Herrgård er en trøst for sjelen. Hit går vi innom ofte for å lade opp batteriene ", står det skrevet i gjesteboken. Historien er bare begynnelsen på vår nøye restaurert herskapshus som var hotellet 1906th Rundt århundreskiftet reiste prinser og prinsesser å krysse tomten til rekreera, puste furu duft og bade kalde bad.

 8. Slott / Mansions

  Körunda Golf & Konferenshotell