Typ
Typ
Din sökning på

Vandrerhjem i Sverige

gav 90 resultat.
 1. Vandrerhjem

  Blidö Hamnkrog

  Hostels: 300SEK per person og natt / halv pris for barn. Du kan også få rommet ryddet opp for 175sek per rom og leie sengetøy og håndklær for 130sek per sett. Vi kan servere frokost for 90sek per voksen og 50SEK per barn. Frokost du bestille dagen før.

 2. Vandrerhjem

  Bo i Skåne

  Vi har mer enn 30 års erfaring i ferien mekling. Selskapet startet i 2001 og rundt 300 hytter vertene med ca 450 boliger har gitt oss tillit til å kommunisere sine hjem. Gjennom årene har vi blitt den ledende ferie byrå i Skåne og fungerer med de fleste kommunene i Skåne.

 3. Vandrerhjem

  Bo i Småland

  Vi har mange års erfaring i ferien mekling og setter kunden og utleier i sentrum. Vårt mål er å gi best mulig service. Et godt samarbeid med våre verter betyr at våre gjester får flere og bedre feriehjem å velge mellom. Bo i Småland - Stugbokning er en del av å leve i Skåne - Stugbokning AB.

 4. Vandrerhjem

  Bredäng Camping Stockholm

  Bredäng Camping ligger i et naturskjønt område på innsjøen Mälaren. Ca 5 minutters gange til Mälarhöjdsbadet, som har strand og stupetårn.Bredängs Camping har selvbetjente hytter og vandrerhjem.

 5. Vandrerhjem

  City Hostel, SVIF

  Vandrer City Hostel er det opplagte valget for de som leter etter overnatting eller overnatting med en god beliggenhet til en lav pris i Stockholm sentrum. City Hostel er et populært og internasjonalt påvirket vandrerhjem i Stockholm by nær både attraksjoner og transportmuligheter.

 6. Vandrerhjem

  Fjärdlång Vandrhem

  Fjärdlång er en barnevennlig øy som passer til familier med barn. Ved havnen er det en liten strand med grunne sandvik. Rundt øya er det glatte klipper som lokker til late dager i solen, mange flotte bad og rolige øyeblikk bak flåten. Det er også mye skog for flotte turer eller hvorfor ikke benytte anledningen til å plukke bær og sopp sesongen. Øya har et rikt dyreliv med elg, rev, ugler, havørn og sommertid selv sauer i hagen.

 7. Vandrerhjem

  Gästgifvaregården i Tjällmo

  Midt i landsbyen Tjällmo - den gamle tjenesten distriktet og fire byer innenfor en radius på sju mil - har Gastgifvaregarden, som stammer fra 1600-tallet, sin strategiske beliggenhet. Her tilbyr vi et sjarmerende overnattingssted i rolige omgivelser med et kjøkken fortreffelighet.

 8. Vandrerhjem

  GrebbestadFjorden - Konferens & Camping i Grebbestad

  GrebbestadFjorden är en året-runt-öppen turist & konferensanläggning vid havet i Grebbestad. Här finns pensionat, vandrarhem, stugor och campingplatser.