Typ
Typ
Din sökning på

Hotel, Stockholm

gav 264 resultat.
 1. Hotel

  Best Western Plus Time Hotel

  Best Western Time Hotel er et firestjerners moderne hotell i Stockholm med en personlig og hjemmekoselig atmosfære. Hotellet ligger sentralt i den vakre og rolige bydelen Vasastan i Nord Stockholm. Vi tilbyr deg en komfortabel natts søvn i smakfullt innredede rom med en spennende klassisk moderne stil. Rommene er innredet i en trendy fargekombinasjoner, og alle har 32 "LCD-TV og oppvarmet badegulv.

 2. Hotel

  Crystal Plaza Hotel

  VELKOMMEN TIL CRYSTAL PLAZA HOTEL Fra fortid til nåtid ... På Crystal Plaza Hotel er sjarmen fra 1800-tallet Östermalm godt kombineres med 2000-tallet fasiliteter. Den klassiske jugend-bygningen midt i hjertet av Stockholm, får vi deg med håp om å gjøre ditt opphold til en tilfredsstillende og minneverdig opplevelse.

 3. Hotel

  Djurönäset hotell

  På Djurönäset kan du nyte fritiden sammen med familie og venner. Gi deg selv litt velvære i et miljø som er helt unik. Her kan du la dagen flyte i et rolig tempo med mange klipper å beundre utsikten fra.

 4. Hotel

  Elite Hotel Arcadia

  I det sentrale Stockholm, finner du Elite Hotel Arcadia. Vårt 4-stjerners hotell som ligger på grensen mellom Östermalm Vasastan, ikke langt fra den legendariske Stadion og Kungliga Tekniska Högskolan

 5. Hotel

  Freys Hotel

  Tre hoteller og konferanselokaler i sentrale Stockholm, kan vi møte alle forespørsler av overnatting med koselig domesticity og effektive , fruktbare forretningsmøter. Våre tre hotellene er av høy standard og er alle lokalisert i sentrum av Stockholm.

 6. Hotel

  Högberga Gård

 7. Hotel

  Körunda Golf & Konferenshotell

 8. Hotel

  Kumla Herrgård

  I en frodig oase 15 minutter fra Gullmarsplan nærheten av Stockholm, er Kumla Manor. En godt bevart kulturskatt fra 1600-tallet. Når du går inn i Kumla Estate erstatte byens stress og puls mot harmoni og fred.