Typ
Typ
Din sökning på

Hotel, Stockholm

gav 264 resultat.
 1. Hotel

  Best Western Plus Time Hotel

  Best Western Time Hotel er et firestjerners moderne hotell i Stockholm med en personlig og hjemmekoselig atmosfære. Hotellet ligger sentralt i den vakre og rolige bydelen Vasastan i Nord Stockholm. Vi tilbyr deg en komfortabel natts søvn i smakfullt innredede rom med en spennende klassisk moderne stil. Rommene er innredet i en trendy fargekombinasjoner, og alle har 32 "LCD-TV og oppvarmet badegulv.

 2. Hotel

  Crystal Plaza Hotel

  VELKOMMEN TIL CRYSTAL PLAZA HOTEL Fra fortid til nåtid ... På Crystal Plaza Hotel er sjarmen fra 1800-tallet Östermalm godt kombineres med 2000-tallet fasiliteter. Den klassiske jugend-bygningen midt i hjertet av Stockholm, får vi deg med håp om å gjøre ditt opphold til en tilfredsstillende og minneverdig opplevelse.

 3. Hotel

  Djurönäset hotell

  På Djurönäset kan du nyte fritiden sammen med familie og venner. Gi deg selv litt velvære i et miljø som er helt unik. Her kan du la dagen flyte i et rolig tempo med mange klipper å beundre utsikten fra.

 4. Hotel

  Elite Hotel Arcadia

  I det sentrale Stockholm, finner du Elite Hotel Arcadia. Vårt 4-stjerners hotell som ligger på grensen mellom Östermalm Vasastan, ikke langt fra den legendariske Stadion og Kungliga Tekniska Högskolan

 5. Hotel

  Freys Hotel

  Tre hoteller og konferanselokaler i sentrale Stockholm, kan vi møte alle forespørsler av overnatting med koselig domesticity og effektive , fruktbare forretningsmøter. Våre tre hotellene er av høy standard og er alle lokalisert i sentrum av Stockholm.

 6. Hotel

  Högberga Gård

 7. Hotel

  Hotel Oden

  Velkommen til Hotel Oden! Sentralt plassert på Odenplan vi har alle transportforbindelser innen gangavstand, rimelige priser og hyggelig personale. Alle våre bad er nylig renovert, og vi tilbyr våre gjester trådløst LAN fra the Cloud. Vår hovedprioritering er å jobbe hele tiden i de mest miljøvennlige og sikker måte som mulig. Vi er sertifisert siden 2004 av Stockholm stads miljødiploma. Vår frokost har også siden 2006 har gleden av å tjene en KRAV-sertifisert frokost. Vi jobber kontinuerlig med å forbedre og utvide vår økologiske tilbud.

 8. Hotel

  Körunda Golf & Konferenshotell