Typ
Din sökning på

gav 145 resultat.
 1. Shopping

  A6 Center

 2. Hotel

  Ängelholm

  Kystbyen Engelholm ligger i Skäldervikens armene. Her tar vi sykkelstien gjennom skogen til 6 km lang sandstrand med krystallklart vann og vakre sanddyner. Rønne på snor seg gjennom byen som tilbyr alt du kan ønske deg: butikker, restauranter, kafeer, gallerier, kino ... Og mange fine steder å bo, alt fra hoteller til B & Bs og vandrerhjem.

 3. Shopping

  Companys

  Companys er en unik multi-brand butikk som tilbyr et bredt utvalg av sterke, kjente merkevarer. Konseptet gir kundene å blande, kamp og lage din egen personlige mote stil. I selskapet kan bli funnet InWear, Part Two, Designers Remix Collection, Soaked in Luxury, Saint Tropez og Tiger of Sweden.

 4. Overnatting

  Färna Herrgård & Spa

  Hvis du velger å tilbringe en helg eller ukedag på Färna Herrgård & Spa får du, i tillegg til fantastiske herskapshuset omgivelser, selv oppleve en ekte spa hotell ved personlig stil som setter våre gjester og vårt miljø først.

 5. Overnatting

  Halmstad

  Slipp løs med en konsert ved havet eller lene deg tilbake i en av de mange utendørs kafeer. Kanskje du foretrekker en vri på et dansegulv , eller gospelkonsert i Gullbranna. I Gyllene Tider hjemby festlig lykkes hverandre.

 6. Shopping

  Jägersro Center

  En turist attraksjon for små og store! Ingen kjøpesenter i Malmö er bedre for de enkle center erfaringer enn Jägersro Center. Næraste nabo er Jägersro Trav & Galopp, verdsatt av publikum og hester fra hele Europa. Senteret er rent, godt planlagt og med vår egen Lekeland for barn. Butikkene er mange og varierte, og spise og kaffe stedene er gode. Vi har også en stor og utrolig spennende supermarked Coop Forum, to apotek og en vinmonopol med nesten alt. Våre 2900 gratis parkeringsplasser betyr at det er alltid en enklere handel med oss ...

 7. Shopping

  Täby Centrum

  Velkommen til Täby Centrum! Täby Centrum er en av Sveriges største kjøpesenter, kun 15 minutter fra Stockholm Östra Station Roslagsbanan. Her finner du alt og mer i våre 160 butikker og restauranter. Vi har også en kino i tillegg til andre tjenester som bank, post og familie legekontor. Det er ca 1800 parkeringsplasser ved siden Taby Centrum, der vi tilbyr våre gjester tre timer gratis parkering med en P-plate.

 8. Shopping

  Urban Street Stockholm

  Urban har siden starten kjører hardt på konseptet om å gi det beste i gaten og uformell luksus for allmennheten. Den ideen har vist seg å være gunstig og har utviklet seg mye siden 2004! Vårt håp er at alle kan komme til oss og finne klær å trives i. Voksne og yngre.