Typ
Typ
Din sökning på

Attraksjoner, Stockholm

gav 91 resultat.
 1. Konferanse

  City Conference Centre Stockholm

  >Det unika med Stockholm City Conference Centre är att våra konferenslokaler ligger mitt i city. Bara några minuter från T-Centralen, med 5000 hotellrum på gångavstånd. Vi hjälper dig med allt från styrelsemötet till bolagsstämman och den internationella stor-kongressen.

 2. Attraksjoner

  Biologiska museet - Museum i Stockholm

  Biologiska Museum ble grunnlagt i 1893 og er en etablering av den nasjonalromantiske ånd, moderne med den nærliggende friluftsmuseet Skansen. Bakgrunnene i dioramas ble malt av Bruno Liljeforsgatan og bygningen ble designet av Agi Lindegren med de norske middelalderske stavkirker som modell.

 3. Konferanse

  Fotografiska Museet

  Fotografiska er ikke noe vanlig museum, er det også en internasjonal møteplass for kunnskap og erfaringer om fotografiets uendelig rekke uttrykk og betydninger av fortid, nåtid og fremtid. Fotografiska viser av moderne fotografi på sitt beste, museet har fire store utstillinger per år og tjue mindre. Du vil finne internasjonale verden av fotografer med mindre kjente lokale talenter. Utstillingene vil vise både smale og brede foton.

 4. Konferanse

  Junibacken

  Kom og opplev en magisk dag i vårt fantastiske hus på Djurgården i Stockholm! I senter er Sagotåget og Astrid Lindgrens fantastiske historier, men du får også møte mange kjente figurer som Albert Åberg, Petty & Findus, Mulle Meck og mange, mange flere. Her eventyret tegnene livet, kan du avreagere, kos og skjelver, oppdage og lære, og se teater!

 5. Konferanse

  Naturhistoriska riksmuseet

  På Naturhistoriska riksmuseet møtt alle som er nysgjerrig på dyr og natur. Takket være en rekke spennende utstillinger, filmer i verdens største film-format, digital 3-D og morsomme aktiviteter for hele familien kan alle tilfredsstille deres nysgjerrighet med oss.

 6. Attraksjoner

  Nobelmuseet 

 7. Konferanse

  Seasafari

  Den beste måten å oppleve Stockholms skjærgård er med båt. Med vår RIB båter tar vi deg, din familie og dine venner komme ut til skjærgården alle severdigheter og opplevelser. Vi gir all sikkerhet og bekvemmelighet utstyret du trenger for turen. RIB passer alle og vi har ingen aldersgrenser.

 8. Konferanse

  Skansen 

  Skansen er verdens eldste friluftsmuseum, grunnlagt i 1891. Her kan du spasere gjennom fem århundrer med Sverige, fra sameleir i nord till Skånegården i sør med 300 000 kvadratmeter med levende historie. Føl historien i det historiske hus og eiendommer, der gjøremål som karding, spinning, veving, matlaging og baking er utført av mennesker kledd i perioden kostyme. Hagene og tomter rundt husene blomstre blomster, frukt og grønnsaker.