Typ
Typ
Din sökning på

Andre

gav 19 resultat.
 1. Andre

  Catch & Relax - Fiske med en fiskeguide i Stockholm skjærgård

  Catch & Relax tilbyr arrangementer og aktiviteter med fiskeguide i Stockholms skjærgård. Å fiske med en fiskeguide i Stockholms skjærgård er så mye mer enn bare fiske. Vi ønsker å gi våre gjester en opplevelse som lever videre og at du vil oppleve Stockholms skjærgård litt nærmere. Hvis du vil vite mer om fiske med en fiskeguide gjør fiske mer moro og spennende. Å reise en dag i Stockholms skjærgård med oss som fiskeguide er også ferdes trygt og komfortabelt i det fullt utstyrte båten og selvfølgelig bruker vi bare den beste kvaliteten på utstyr og den nyeste teknologien.

 2. Andre

  Astrid Lindgrens Värld

  I Vimmerby, i Småland, er et veldig spesielt sted. Det står "Astrid Lindgrens verden" på skiltet ved inngangen og inne portene venter på en fabelaktig opplevelse. I Katthult løper Emil fortid med far Anton jage like bak. På Villekulla lurking Dunder - Karlsson og Bloom med en larcenous plan, men Pippi er fremdeles villedende og outwits dem.

 3. Andre

  Blå Tåget - Rask og komfortabel togtur i klassiske biler

  Blå tåget er et privat tog som har en gammeldags reiseopplevelse. Sosialisere over en god middag, et glass vin i pianobaren komfortable skinnstoler eller bare nyte naturen går forbi vinduet.

 4. Andre

  Gnosjö

  Være en del av eventyret! Sveriges mest unike opplevelsespark har siden oppstarten i 1966 har tilbudt fantastisk, vakre og actionfylte opplevelser til folk fra hele verden.

 5. Andre

  Ichiban Event

  Stockholms skjærgård med sine 35.000 øyer regnes av mange for å være en av verdens vakreste skjærgård. Seiling over buktene, skyv gjennom trange sund deretter anker i en av de hundrevis av fantastiske natur bukter vil bli en uforglemmelig minne for deltakerne. Som du bærer flagget veldig Big Swan-båter, seiling Rolls Royce, gjør det noe spesielt selv for erfarne seilere.

 6. Andre

  Naturhistoriska riksmuseet

  På Naturhistoriska riksmuseet møtt alle som er nysgjerrig på dyr og natur. Takket være en rekke spennende utstillinger, filmer i verdens største film-format, digital 3-D og morsomme aktiviteter for hele familien kan alle tilfredsstille deres nysgjerrighet med oss.

 7. Andre

  Örebro

  Örebro mest populære turistattraksjonene er Gustavsviks bad, som også er en av Sveriges mest besøkte turistattraksjoner. Dykk ned i et av bassengene, og stå ansikt til ansikt med en hai. Kast deg utføre vill vann stryk, teste den over 100 meter lang vannsklie, eller ta det med ro i vattenleklandet. Fortsett til Europas største innendørs leke and Play Buslandet med spennende klatrestativ, gigantisk ball pit, tunneler og spennende sjørøverskute.

 8. Andre

  Ramnäs Buss & Resetjänst

  Ramnäs Buss & Resetjänst AB nå tilgjengelig i Ramäs, har mange års erfaring i bransjen, og er glade for å hjelpe til med å tilpasse dine turer og arrangementer. Du reiser komfortabelt fra dør til dør og vår service orienterte ansatte vil ta vare på deg og sørge for at turen vil være både behagelig og hyggelig!