Typ
Typ
Din sökning på

gav 49 resultat.
 1. Sightseeing

  Catch & Relax - Fiske med en fiskeguide i Stockholm skjærgård

  Catch & Relax tilbyr arrangementer og aktiviteter med fiskeguide i Stockholms skjærgård. Å fiske med en fiskeguide i Stockholms skjærgård er så mye mer enn bare fiske. Vi ønsker å gi våre gjester en opplevelse som lever videre og at du vil oppleve Stockholms skjærgård litt nærmere. Hvis du vil vite mer om fiske med en fiskeguide gjør fiske mer moro og spennende. Å reise en dag i Stockholms skjærgård med oss som fiskeguide er også ferdes trygt og komfortabelt i det fullt utstyrte båten og selvfølgelig bruker vi bare den beste kvaliteten på utstyr og den nyeste teknologien.

 2. Sightseeing

  Dalarö Turistkontor

  Dalarö ligger langt ute i skjærgården, men bare 40 km fra Stockholm C og er lett tilgjengelig med tog og buss, båt eller bil. På Dalarö "drypper" kulturen og naturen er stadig fascinerende. Ta kontakt med turistkontoret og vi vil arrangere guidede turer for små og store grupper.

 3. Sightseeing

  Excellent Guiding Sweden

  Utmerket Guiding drives av erfarne autoriserte guide, Anne Price Johansson. Vi hjelper deg å løfte ditt besøk til Gøteborg og Stockholm.

 4. Sightseeing

  Halmstad

  Slipp løs med en konsert ved havet eller lene deg tilbake i en av de mange utendørs kafeer. Kanskje du foretrekker en vri på et dansegulv , eller gospelkonsert i Gullbranna. I Gyllene Tider hjemby festlig lykkes hverandre.

 5. Sightseeing

  Inlandsbanan

  Kristinehamn i sør til Gällivare i nord tilbyr Inland Line møter, avslapping og eventyr. Reise med Inlandsbanan er som ingenting annet. Den svenske innlandet har mye hjerte og sjel til å tilby, med massevis av opplevelser som venter på å bli opplevd.

 6. Sightseeing

  Motala

  Det är ingen tillfällighet att Motala kallas Östergötlands sjöstad. Eller Göta Kanals huvudstad för den delen. Var du än befinner dig i Motala har du bara fem minuter till vattnet. Och alltid nära till aktiviteter och nöjen som har med vatten att göra. Men det finns fler saker att njuta av än att slussa, fiska, vindsurfa eller jogga på kilometerlånga stränder. Hos oss förenas det bästa av Östergötlands natur och kultur med sjöstadens alla fördelar.

 7. Sightseeing

  Nordic Lapland

  Lappland har mange aktiviteter å tilby. Det er blant annet mulighet for Husky Safari, isbryn og snøscooter.

 8. Sightseeing

  Ramnäs Buss & Resetjänst

  Ramnäs Buss & Resetjänst AB nå tilgjengelig i Ramäs, har mange års erfaring i bransjen, og er glade for å hjelpe til med å tilpasse dine turer og arrangementer. Du reiser komfortabelt fra dør til dør og vår service orienterte ansatte vil ta vare på deg og sørge for at turen vil være både behagelig og hyggelig!