Typ
Typ
Din sökning på

Sightseeing, Stockholm

gav 8 resultat.
 1. Sightseeing

  Skansen 

  Skansen er verdens eldste friluftsmuseum, grunnlagt i 1891. Her kan du spasere gjennom fem århundrer med Sverige, fra sameleir i nord till Skånegården i sør med 300 000 kvadratmeter med levende historie. Føl historien i det historiske hus og eiendommer, der gjøremål som karding, spinning, veving, matlaging og baking er utført av mennesker kledd i perioden kostyme. Hagene og tomter rundt husene blomstre blomster, frukt og grønnsaker.

 2. Sightseeing

  Stockholm Tourist Center

  Sveriges hovedstad, Stockholm strekker sig på 14 øyer mellom innsjøen Mälaren og Østersjøen. I Stockholm travle hele året med massevis av attraksjoner, arrangement og aktiviteter. Det er over 75 museer, 100 kunstgallerier, 70 teatre, 40 teatre og 700 restauranter. Gamla Stan, den eldste delen av Stockholm, der de fleste av husene er fra 1600 -. Og 1700-tallet

 3. Sightseeing

  Visit Stockholm

  Stockholm er kjent som hovedstaden i Skandinavia, og ligger der innsjøen Mälaren møter Østersjøen. Det er ofte sagt at Stockholm er en kosmopolitisk by, men hvor du finner småby sjarm rundt hjørnet. Stockholm er en av verdens vakreste byer bygd på 14 øyer omgitt av vann, så rent at du kan svømme i sentrum.

 4. Sightseeing

  Gamla stan

 5. Sightseeing

  Hamburger Börs

 6. Sightseeing

  Stadshuset

 7. Sightseeing

  Stockholm Slott

 8. Sightseeing

  Stockholm stadion