Typ

Frank Bistro

I hver by må det være en hyggelig vannhull med god mat, hyggelig atmosfære, avslappet service, dempet musikk. I Västerås navngitt stedet Frank.

Frank er en uformell liten bistro midt i Västerås, der menyen er på en skifer og retter roteres kontinuerlig. Menyen drevet ut av ferske ingredienser at kokkene får. Bistron har kun 40 seter, og er ofte booket ut, noen ganger uker i forveien. Tirsdag til fredag er booket dager og lørdager er reservert for drop-in. Dette er å holde bistro som en levende arena, men måneder lange køer

Vi koker maten som vi ville være glade for å spise på en restaurant. Fantastisk ferske råvarer bearbeides til klassiske retter og mer moderne tolkninger, gjerne med råvarer fra Mälardalen eget spiskammers.

Ryktet om Frank har også raskt spredt utover byens grenser og den mystiske sigar-røyking gentleman nå setter silver lining på livet av mer enn Västerås beslutningstakere. De smaker fristende og minneverdige opplevelser blir en turistattraksjon ... Det er bare én konklusjon: Frank regler.

Populärt just nu