Typ

Visit Stockholm

Stockholm er kjent som hovedstaden i Skandinavia, og ligger der innsjøen Mälaren møter Østersjøen. Det er ofte sagt at Stockholm er en kosmopolitisk by, men hvor du finner småby sjarm rundt hjørnet. Stockholm er en av verdens vakreste byer bygd på 14 øyer omgitt av vann, så rent at du kan svømme i sentrum. Her er du aldri langt fra den grønne parker og grønne områder som utgjør om lag 40 prosent av overflaten, og med den enorme forsyne byen, i form av kultur og underholdning har aldri kjedelig.Gamla stan er Stockholms mest populære stedet. Distriktet har en rik historie og har gjort seg fortjent til retterstedet - for en stor kongelig bryllup. I gamlebyen kan du oppleve fred og rolig, men en sverm av folkemengder og underholdning. Å gå gjennom gatene er som en reise gjennom tiden. Stockholms skjærgård er også noe man må oppleve når man besøker byen. Øygruppen består av en unik vann landskap i Østersjøen med over 30 000 øyer av betydning. Stockholm er full av restauranter, puber og nattklubber, og for de som er ute etter god mat og underholdning er det mange steder å besøke. Stockholm har over 70 museer som er besøkt av mer enn 9 millioner mennesker hvert år. De mest populære er,Skansen, Vasamuseet på sørlige Djurgården, Nationalmuseet, Naturhistoriska, Sjöhistoriska ogTekniska museet med over millioner av besøkende.

Her er andre flotte steder å besøke, som detKungliga slottet, Gröna Lund tivoli for de som ønsker å ha det litt moro - eller for de som foretrekker å ta det med ro, kan du velge å bare rusle rolig rundt på Söders höjder.

Makten høyborg, der statsminister Fredrik Reinfeldt regjerer, ligger vakkert til i de sentrale delene av Stockholm. For de som er stedet shopping humør, er det flere store kjøpesentre å velge mellom. Hvorfor ikke et besøkNK, Gallerian eller Pub.

Populärt just nu