Typ

Fagersta Brukshotell

Velkommen til Fagersta Brukshotell

Her på Fagersta Brukshotell tilbyr komfortabel innkvartering og konferanse praktisk i sentrum av Fagersta. Vi er et moderne hotell med alle fasiliteter for å gjøre ditt besøk i Fagersta en hyggelig opplevelse. Enten du er i Fagersta på ferie eller for forretninger så vi streber etter å gi den ekstra mil for deg som vår gjest.

Hotellrom

Hotellet har i dag 52 rom, 129 senger, alle med høy standard. Alle rom er renovert og vi har nå flere kategorier av rom å tilby, inkludert våre populære grand opplyst rom med en 140 cm bred seng og grand lit dobbeltrom med dobbeltseng på et 180 cm hvor man kan sove veldig godt!

Alle rom er utstyrt med dusj / WC på rommet, buksepresse, vannkoker for muligheten til å lage sin egen kaffe og te på rommet, LCD TV (SVT1, SVT2, TV3, TV4, TV5, TV6, BBC og Eurosport), og minibar med brus og candy.

Hele hotellet er utstyrt med trådløs Internett-tilgang gjennom The Cloud.

Restauranter

største spisesal

Vi serverer vår rike og sunn frokost hver morgen sammen med vår populære lunsj-buffet hver ukedag.

Restaurang Blomstervägen 1

I vår representasjon spisesalen er vi i stand til å organisere banketter for opptil 250 gjester. Hele restauranten er nylig renovert i moderne 70-tallet tema og serverer alt fra klassiske svenske retter til moderne temaer fra hele verden.

Vår vinkjeller er rause med vinene i verden, valgt av vinkelner våre, som passer både våre retter som din personlige smak.

Under middagen, eller som en individuell aktivitet, tilbyr vi også alle slags prøver, fra klassikere som vin eller whisky smaker til de mer uvanlige sjokolade smaker.

O´Learys Sportsbar

Hotellet har gleden av å tilby deg en ekstraordinær opplevelse. Nyt den nordamerikanske kjøkkenet mens du ser på sport sendinger fra hele verden i en spennende atmosfære.

Restauranten har 70 sitteplasser og passer også for konferanser og arrangementer. Våre to plasma skjermer på 60, ​​vår projektor med lerret, og de fire LCD-skjermer på 42, ​​sammen med vårt TV system baner vei for god underholdning til høy kvalitet. Alle i full HD!

Lobbybaren

Vår lobbybar er åpen syv dager i uken. Her kan du nyte en god øl på trykk, et godt glass vin fra vår vinkjeller, et glass whisky eller en kopp nybrygget espresso.

Konferanse

Vi kan tilby konferanser for både det lille selskapet som en stor konferanse team. Våre møterom er utstyrt med standard konferanseutstyr og fri tilgang til mineralvann og deilig frukt plate med fersk frukt.

Pakketilbud

Fagersta brukshotell har en rekke spesialtilbud og pakke priser, alt for å gjøre ditt opphold i Fagersta enda morsommere og fremfor alt billigere! Med disse, du som gjest mulighet til å kombinere oppholdet med mange aktiviteter som golf, svømming, ridning på islandsk og selvfølgelig våre egne dansekvelder på hotellet.

Hjertelig velkommen til oss på Fagersta Brukshotell

Populärt just nu