Typ

Hotel Gothia Towers

Gothia Towers

En av de største hotellet tilbyr en ekstraordinær opplevelse. Ved å kombinere funksjonalitet med personlig omsorg og kvalitet. Hotellet ligger strategisk plassert ved korsvägen og Svenska Mässas, bare noen kvartaler fra hovedgaten Avenue restauranter og nattklubber. Sentralt plassert med gode transportforbindelser, nærmeste nabo til Liseberg , Universeum, Scandinavium og evenemangsstråkets alle andre arenaer og stadioner.

Her er 704 superior-rom og suiter og populære barer og restauranter. 50 konferanserom for opptil 1500 deltakere får en unik mulighet for konferanser og kongresser, og er ideell for både små og store møter.

Med sine 23 etasjer tilbyr Gothia Towers unik panoramautsikt over Göteborg. Du bor i en nøktern og moderne internasjonalt miljø med en fersk nordisk keynote. Den kombinerer kapasitet og nesten ubegrensede muligheter med personlig omsorg og kvalitet. Alle rom har TV, telefon og minibar. I tillegg vil du finne hårføner, strykejern / buksepresse, vannkoker og safe. Via kabel-TV har du også tilgang til et stort antall kanaler, betal-TV og gratis internett. Alle rommene er røykfrie.

Topprestaurant Heaven 23 ligger i 23. etasje med en uslåelig utsikt over Göteborg. Moderne og spennende mat, designet spisestue, en velfylt vin rom og et luksuriøst cocktail bar. Den populære italienske restauranten Incontro er laget for å nyte og sosialisere. Ta en drink i baren, nyte italienske smaker eller nyt vår koselige pianobar med levende musikk. Etter jobb på fredager og brunsj på søndager.

Lobby Bar Living Room er Gothia Towers egen stue, synker ned med et glass vin eller en kaffe. Mingle, tuning nøyaktighet, feire, spise fra vår barmeny eller bare slappe av.

Ligger 100 meter fra korsväge som er et knutepunkt for trikk og buss trafikken og med en stopp for flybussene. Landvetter flyplass ligger 20 minutter unna, og så er City Airport.

Velkommen til Gothia Towers!

Populärt just nu