Typ

Best Western Kalmarsund Hotell

Hyggelig hotell i Kalmar. Middelalderen i sentrum, Glasriket rundt hjørnet og et steinkast fra Oland. Når du velger å bli hos oss, ønsker vi at du skal føle deg hjemme. Med personlig og vennlig atmosfære, ligger i hjertet av Kalmar. Hvis du bor på Best Western Hotel Kalmar neste gang du besøker Kalmar du vil forstå hva vi mener med den følelsen av hjemme! På taket har vi en badstue, et stort boblebad og avslapningsrom. Perfekt for en avslappende ferie!

Rom

Koselige rom med alle fasiliteter! Hotellet har 85 rom, 5 rom for funksjonshemmede, spesielle rom for allergikere og en suite. Hvert rom har dusj og toalett, telefon, hårføner, brannvarslere, kabel-TV og filmkanaler.

Restaurant - Velkommen til Bistro5

For Bistro5, bør det være enkelt å komme og spise en velsmakende middag eller en fylling sandwich og et glass god til det. På storskjerm, viser vi aktuelle sportsarrangementer og andre begivenheter. På sommeren åpner vi dørene til uteplassen og nyte mat og drikke der!

Konferanser - møter med spennende muligheter!

Våre møterom kalt Tripp, Trapp og Trull (akkurat som den fine kultur-hus) og Ängö og Lindö. Alle de vanlige konferanseutstyr. Vår restaurant, Bistro5, serverer lunsjer, middager, middager og snacks for konferansegjester. La oss sette sammen en konferanse pakke for din bedrift! Vi hjelper gjerne til med spesielle arrangementer.

Golf

Spill golf i Kalmar-regionen! Book vår golf pakken. Fem ulike kurs, med et minimum av reise, men med en ny utfordring hver dag!

Hjertelig velkommen til oss på Kalmar hoteller!

Populärt just nu