Typ

Best Western Hotel Linköping

Forretnings-og fritidshotellet ligger på torget, midt i sentrum Linköping.På gangavstand finner du Linkoping konsert-og kongresshallen og park. 74 rom i nordisk moderne stil. Rommene har 32 "LCD TV, minibar, safe og hårføner, og eik parkettgulv. Baderom er flislagte med varmekabler. Alle våre rom røykfrie og utstyrt med røykdetektorer for din sikkerhet. Gratis trådløst internett med høy kapasitet tilbys alle våre gjester.

Vil du ha noe ekstra kan vi tilby våre penthouse suite med badstue, steamdusj, stor konferanse / spisebord, sofa og spesialbygd seng. Vår suite, vi har boblebad, sittegruppe, king size seng og en herlig takterrasse.

Conference

Vi samarbeider med en rekke konferanse arrangører som har lokaler av seks personer opp til flere tusen mennesker. Har du møterom og ønsker en god byhotell med de høyeste standarder for sikkerhet og miljø, så du er velkommen til å være våre samarbeidspartnere.

aioli tapas bar Linköping

En kveld med aioli midt i Linköping sentrum ... det kunne like gjerne ha vært en av de varme sommernetter ved Middelhavet. Vi tilbyr 50 forskjellige tapas å velge mellom, her finner du alltid noe for enhver.

Café Cioccolata

Cioccolata er en av Linköping fineste og mest besøkte Café, som ligger ved siden av resepsjonen. Her kan du finne både varme og kalde smørbrød, varm og kald drikke.

Kolmården dyrepark du finner i skogen utenfor Norrköping der det er ville dyr fra hele verden. Begge safari park til dolphinariums.

Er du glad i golf, har vi samarbeid med Landeryd golf klubb som har tre 18-hulls golfbaner med ulike egenskaper og og en 9-hullsbane å velge mellom.

Varmt velkommen til oss på Best Western Hotel Linköping

Populärt just nu