Typ

Marsvikens Golf & Konferenshotell

Vi vill att er vistelse ska lämna avtryck. I en härlig lantlig och rogivande miljö hittar ni denna pärla som lägger stor vikt vid personligt bemötande för att Er vistelse ska bli lyckad och minnesvärd.


Långt borta men ändå så nära den brusiga storstaden finner ni lugnet hos oss. Med närhet till både Stockholm och Linköping är Marsviken en perfekt belägen och utmärkt mötespunkt.

Tillsammans med Er förbereder vi Er konferens, golfweekend eller bröllopsfest utefter ert önskemål Så att det blir precis så som ni önskar. Hos oss finns det inga begränsningar vilket vi vet ger nöjda gäster.

På Marsviken kan ni anordna både den lilla och stora konferensen. I egen byggnad har ni tillgång till ett rymligt konferensrum med tillhörande grupprum och loungehörna. Ni kan även flytta ut ert möte i vår vackra och inspirerande trädgård. Vi erbjuder även ett stort urval av aktiviteter vilket är ett härligt inslag under er konferens.

Vår köksmästare David Ward-Negri är med sin internationella bakgrund och erfarenhet från stjärnkrogar runt om i Europa, en garant för att det blir en smakupplevelse utöver det vanliga. Vår restaurang blev nyligen KRAV-märkt och det känns viktigt för oss att erbjuda våra gäster ekologiska och närodlade produkter.

Vi på Marsviken erbjuder även prisvärda golfpaket. Ni ordnar vännerna och vi ordnar resten. Nyköpings golfbana är en vacker och utmanande golfbana med två stycken 18-håls banor bara 5 min från hotellet. Efter rundan väntar bastu, bar och en god middag.

Vi älskar att anordna bröllop och fester. Vårt ägarpar David och Sarah ger er den tid ni Behöver för att det ska bli precis så som ni önskar. En bröllopsfest på Marsviken blir ett oförglömligt minne med förstklassig mat & dryck, en hel herrgård för er själva och goda råd av våra proffsiga Bröllopsarrangörer. Allt för ett bröllop så som ni alltid drömt om. Här på Marsviken har vi haft många bröllopsfester och andra festarrangemang, alla med mycket nöjda gäster

Oavsett storlek på bröllop får ni er egen bröllopskoordinator Det är en konst att servera förstklassig festvåningsmat vilket Vår erfarne och välkände kökschef David Ward-Negri är en garant för. Allt för att det ska bli en oförglömlig dag utan begränsningar.

Välkomna till Marsviken Golf- & Konferenshotell

Populärt just nu