Typ

Siljansnäs Hotell

Siljansnäs Hotel ligger høyt oppe på Birch Hill med en fantastisk utsikt over det lille samfunnet Siljansnäs. For de som ønsker å oppleve naturens fred, men likevel være nær attraksjoner, aktiviteter og attraksjoner, er dette den perfekte innkvarteringen. Hotellet ligger rett under den berømte Buffils Annas kafé og besøkssenter Dalarna, som er et naturreservat med gode turstier.

For de som ønsker å sykle, løpe og vandre, er det mange flotte stier i området. Vinteren byr på fine bakker og stier for å gå på ski. Siljan har en veldig god fiskevann, og du vil gjerne komme med på en guidet tur. Hotellet ligger innen rekkevidde av Orsa Rovdyrspark, Tomteland og Leksand sommerland. Vi hjelper deg gjerne med billetter og informasjon om de ulike attraksjonene. Hotellet har en restaurant som kan romme rundt 150 gjester, samt en bar. Restauranten serverer smakfull mat uten noe galskap. Restauranten bruker mange produkter laget av lokale produsenter. Mange av disse produsentene kan bli besøkt, som vi sterkt anbefaler at du gjør. Vi streber etter at råvarer er lokale, svenske, organiske eller Fairetrade.

Vi er glade for at ditt opphold hos oss blir en fantastisk opplevelse. Ta en titt på pakkene vi har å tilby, eller kontakt oss med forespørsler om hva du bare vil oppleve.

Populärt just nu