Typ

Crystal Plaza Hotel

VELKOMMEN TIL CRYSTAL PLAZA HOTEL

Fra fortid til nåtid...

På Crystal Plaza Hotel er sjarmen fra 1800-tallet Östermalm godt kombineres med 2000-tallet fasiliteter. Den klassiske jugend-bygningen midt i hjertet av Stockholm, får vi deg med håp om å gjøre ditt opphold til en tilfredsstillende og minneverdig opplevelse.

For en god natts søvn ...

Vi velger rom etter behov. Våre 111 rom har sin egen karakter, og mange av våre gjester har sin egen spesielle favoritt. Fra det enkle og praktiske til det mer luksuriøse og eksklusive. For langsiktige overnatting, er vår vennlige Studios Plaza innen gangavstand. Uansett hvilken du velger, kan du alltid forvente dig god komfort.

Spis og drikk ...

Vår egen restaurant, og tilbyr Ming et rolig miljø hvor du kan nyte en asiatisk meny, med lokale gjester. Ta en drink, et glass vin eller en espresso i lysekronen i vår koselige bar. Utvalget av restauranter i området for øvrig er bred og variert.

Uansett hva du er ute ...

Nyt en badstuen eller trene i treningsstudioet vårt. Hvis du ønsker et eget møte er Forretningssenter med konferanserom for åtte personer og muligheter for ytterligere arrangementer. Stureplan, Djurgården, Gamla Stan, butikker, kinoer, museer og teatre, er vi midt i byen.

ROMANCE PAKKE

Overrask din kjære med en luksuriøs helg i vår romantiske tårnrom. For 2495 SEK, tar vi med en flaske champagne og frokost opp til rommet. Skriv "ROMANSPAKET" når du bestiller. Tilbudet må bestilles direkte med hotellet via telefon eller e-post bokning@crystalplazahotel.se

SHOPPING PAKKE

Unn deg en hyggelig handel helg i Stockholm. Vår sentrale beliggenhet gir enkel tilgang til byens butikker, gallerier og kafeer. Bo komfortabelt i våre standard dobbeltrom for kun 595 SEK per person i pakken inkluderer også frokostbuffé, shopping tips og et kart over Stockholm. Skriv inn "SHOPPINGPAKET" når du reserverer. Tilbudet må bestilles direkte med hotellet via telefon eller e-post bokning@crystalplazahotel.se

VÅRE ROM

Crystal Plaza Hotel har et utvalg av innkvartering som passer alle smaker og behov. Du vil finne alt fra mer rom til luksuriøse tårn rom med boblebad og badstue. Alle våre 111 rom er utstyrt med TV, telefon, vannkoker, minibar og hårføner. Liten safe er tilgjengelig i de fleste rom. Badene har enten dusj eller badekar. Trådløst internett er tilgjengelig på hele hotellet. På TV viser 19 forskjellige kanaler.

Rompriser

Våre rompriser varierer fra dag til dag basert på tilgjengelighet og inkluderer frokost og mva. Prisene er alltid per rom og per natt. Garage koster SEK 300 per bil per natt (ankomst 14:00, Sjekk ut 12.00). I-in og innsjekking sjekke inn tidligere enn 14.00 på ankomstdagen. Sjekk ut innen 12:00 pm på dagen for avreise.

HISTORIE

I århundreskiftet Stockholm var Birger Jarlsgatan en sentral, travel gate med mange mennesker rusler og skramlende hest. Mange sosiale bevegelser ble født i denne perioden og det var en av dem, KFUM (Kristliga Föreningen för Unge Män), som hadde bygd en forening hus på Snickarbacken og Birger Jarlsgatan mellom årene 1895-1910. Den opprinnelige ideen var at den komplekse ville tjene som ly og en samling for unge menn i sentrale Stockholm. Gjestfriheten og den varme omsorg er der fortsatt, men den gangen funksjoner har ellers endret seg radikalt i løpet av århundret som har gått. Crystal Plaza Hotel i dag tilbyr en internasjonal atmosfære for alle reisende. 
 bygning på Birger Jarlsgatan er tegnet av arkitekten CA Danielsson, Baak sent i jugendstil. På tidspunktet for byggingen bygningen ikke var særlig typisk svensk eller stockholmsk men heller trofaste YMCA anglo-amerikanske røtter. Lobbyen og baren, på sin side har relieffer inspirert av den greske og kristne mytologi, laget av billedhugger Alice M. Nordin.

KONTAKT OSS

Birger Jarlsgatan 35 
111 45 Stockholm Tel: 08 406 88 00 
Fax: 08 24 15 11 E-post: bokning@crystalplazahotel.se Webb: www.excellencehotels.se

Populärt just nu