Typ

Best Western Hotel Paletten 

Best Western Hotel Paletten er et personlig og koselig hotell som ligger i hjertet av det sjarmerende Ängelholm. Her er det komfort og service som karakteriserer et Best Western-hotellet, samt en dedikert og omsorgsfull stab.

Ängelholm ligger vakkert i bukten mellom Bjäre og Kulla-halvøya, og den fantastiske sandstranden 8 km er et paradis for gjestene. For å nå lett de herlige strendene med noen få minutters kjøretur.

Rönne elv slynger seg gjennom Ängelholms pittoreske sentrum, bare et minutts gange fra hotellet venter shoppingområder av høy kvalitet langs den hyggelige gågata. Hele nordvestlige Skåne byr på en rekke attraksjoner og aktiviteter hver tid på året. Hotellets ansatte vil med glede informere deg om hva som skjer.

Vi tilbyr konferansefasiliteter i lyse og romslige rom. Stor og fin spisestue for konferanse lunsj og forfriskninger. Resepsjonen vil hjelpe deg med alle konferansen tjenester - faks, kopimaskin, utskrift anlegg, leie av utstyr og mer. Vår spesialitet er små konferanser med opptil 40 personer som ville elske å ha det lille ekstra.

Den siste lørdag i måneden åpner vi dørene til vår populære nattklubb, 57:an (23 år) Her kan du danse og omgås med over 1000 gjester.

Populärt just nu