Typ

Björkhaga Hotell & Konferens

Å føle seg hjemme mens du nyter faglig og personlig service. Så vi vil at du skal oppleve ditt opphold hos oss på Hotel Björkhaga.

Du vil lengte tilbake hit Kanskje det er familien atmosfære du vil huske mest, den knitrende peisen, den glade latter, drikke i boblebadet, eller bare følelsen av å være bortskjemt.

Du vil huske hver boble Det er ingen tilfeldighet at vi har plassert boblebad ute i lysthuset. Å bade omgitt av natur, enten det er frodig sommer grønn eller myk Winter forsterker stemningen blant de dampende bobler. Den modigste vanligvis vinter rulle rundt i snøen etterpå, men det er helt frivillig. La oss tjene et glass "boble vann" ved bassengkanten. Så du får noen flere bobler å huske...

Måltidet skal være en opplevelse ferske ingredienser, deilig anrättade og smakfullt servert. Vi vet at veien til vår gjest hjerte er gjennom magen hans. God mat og drikke er en av livets høydepunkter. Sett deg ned på våre vakkert bord og slappe av mens våre ansatte forteller oss om mat og vin. Eller ta over kjøkkenet selv for en kveld! Bestem deg for en meny, så vi kan håndtere råvarer. Dele inn i lag og lage mat sammen. Vi lover at det vil bli en spennende og morsom opplevelse. Kjøkkensjefen er på hånden til alle tider, vi serverer maten du lover og tar oppvasken etterpå.

Hotel Björkhaga ligger i Mullingar, mellom Jönköping og Falköping. Enten du kommer hit som en helgetur, konferansegjest eller fest selskap, ønsker vi å sikre at ditt opphold hos oss vil være et minne for livet.

28 rom inkl. 1 suite. Restaurant med alle rettigheter.

Vi har tatt imot gjester siden 1908.

Populärt just nu