Typ

High Chaparral

High Chaparral er en fornøyelsespark i Ville vesten-stil. Her forflyttes man til en tidsepoke som tilsvarer 1870-tallets Amerika. På High Chaparral blir du en del av eventyret.

High Chaparral er en fornøyelsespark helt utenom det vanlige. Et besøk her er en opplevelse for alle sansene som du sent vil glemme. For når du stiger inn gjennom porten til vår verden, sier du farvel til virkeligheten (slik du kjenner den) for en stund. Hos oss blir du forflyttet til et sted langt borte i både tid og rom. Til et avsnitt i verdenshistorien som er forbundet med spennende myter, legender og levende livshistorier. På High Chaparral er alt vekket til live igjen. Her kan du la deg rive med i et eventyr med røvere og tapre cowboyer, oppvisninger, spennende opplevelser, mat med smaker fra Ville Vesten, viltre opptog og (ikke nødvendigvis fredfulle) turer med diligencer, damp-lokomotiver og hjuldampere. Alt i omgivelser som er prikk like dem som Jesse James og Calamity Jane en gang levde i.

Hele familien kan oppleve det virkelige Ville Vesten slik det en gang var i midten av 1800-tallets Amerika. Du får treffe alle de ulike personlighetene som levde i Ville Vesten: cowboyer, banditter, sheriffer, meksikanere, indianere og dessuten High Chaparrals egen helt Lucky Luke. Et eller annet sted i bakgrunnen lurer også de uregjerlige (og håpløse) Dalton-brødrene, som ikke helt sjelden blir fanget med hjelp fra de minste gjestene i parken. I Old Mexico treffer du legenden Zorro og får se ham duellere med sverdet sitt og overliste skurker.

Åpent hver dag mellom 29. mai og 17. august samt 22.–24. og 29.–31. august 2014. Kl. 10-18

Populärt just nu