Typ

Tomteland

Alle av oss noensinne har drømt om å kunne klatre inn gjennom den åpne eventyrbok inn feen verden og eventyr. Seg selv å føle seg som en prins eller prinsesse, eller helten som redder den vakre feen fra trollene. Det, om bare for en dag, å leve et fabelaktig liv sammen med feer og Huldrer.

Tomteland er et ekte eventyrland som er dypt forankret i skogene tilstøtende Gesundaberget føtter like utenfor Mora. Her, blant skoger, innsjøer og fosser Julenissens lille landsbyen og troll rike, Huldra og feer lander, Skogstomte bygda og mange andre mystiske stedene du har besøkt så langt bare i eventyrene.

Ja, i eventyrland Tomteland har du aldri en stille stund, skjer dette mest spennende ting hele tiden. I tillegg til alle drama og eventyr scener og i skogene rundt Tomteland mange kule ting å gjøre og oppdage på egen hånd ... troll hysteriske huset eksempel den søte magiske barna, fiske i Aurorasjön, snekker butikk, bouncy telt, dyr og mye mer.

Og ikke glem din ønskeliste til julenissen! ham, vil du se her ... Er du en tidlig riser, kan du bli med inn og vekke ham opp!

Så ta litt hardt i hånden og steg inn i en verden av fantasi, av trolldom og magi.

Populärt just nu