Typ

Idre Fjäll

Fjellet ferie med mye sol , latter og snø . Livet er et spill, og et eventyr , og tilbyr både latter og snø . I alle fall , her på Idrefjäll , kan vi garantere . Fordi vi har både latter og garantert snø. Velkommen til en vinter i klassisk fjellandskap

4o fargerike bakker

Samlet rundt en topp strekker seg ut til bakkene , slik at du kan gå på ski ned i alle retninger . Det er ditt valg om du vil ha sol på ryggen eller skinne i rampelyset . Med 40 nedfarter i alle vanskelighetsgrader er på ski for hele familiens ønsker . Løft System 26 heiser lar deg enkelt og raskt komme til ditt skisted , men kjedelig reise.

styreverv og skiløpere som liker hopp, rails, hjørner og bordplater er en terrengpark med fire linjer delt inn i to forsvarere . De fire linjene er i grønn , blå, rød og svart.

Askestigen

Sammen Askestigen møte rampete reinsdyr, gigantiske troll og andre morsomme overraskelser . Ikke mange stavtag unna ligger en flott nybegynner område som egner seg fint til litt ustø ben. Den lærer skiskole ut de edle ski kunst til en ny generasjon. Skiskolen tilbyr også mye moro og er et flott sted å finne nye venner på .

lengde

For de som ønsker å nyte ski tvers er det 65 km med preparerte langrennsløyper i vakkert fjellandskap og variert terreng . Til sammen er det ca 13 km lysløype .

Servering og underholdning

utvalg av restauranter er godt og bredt. Hva med å fylle frokostbuffé , pizza , pasta, gourmetmiddager , fondue , lokale spesialiteter og velsmakende temakvelder ?

En perfekt avslutning på ski dagen er afterski . Det er mange steder å velge mellom. Syng opp med en live band eller slappe av i en komfortabel stol ved peisen. For barn , barna selv , foreldre gratis afterski . Alle som er villige og i stand til å riste av bena kan gjøre det på nattklubben The Loft. For de minste organisert pjokk disco minst en gang i uken .

Idrett og spill

Sports Hall er den populære badeplassen , med et stort basseng , boblebad og lekeplass badeland. Det er også en bowlingbane, en arkadspelrum , treningsstudio og kafé .

Populärt just nu