Typ

Jamtli

Hvert år kommer ca 200 000 besøkende til Jamtli i Östersund. Mange av dem er familier med barn. Noen er interessert i historie, andre gjør et besøk bare for å ha en fin dag i et annet miljø. Om sommeren blir det spesielt magisk når Jamtli Historieland opner dørene! De historiske husene er i live, og rollespillere gir besøkende en følelse av å reise i tide.

Sommeren 2018 åpner Nasjonalmuseet for Jamtli! Det er et unikt venture på kunst og kultur som permanent rammer rodd på Jamtli. I den nye utstillingsbygningen vises seks århundrer malerier, skulpturer og designelementer fra Nationalmuseums samlinger. Du kan besøke museets faste utstillinger hele året. Her finner du 1000-årige Overhogdalsbonaderna - Europas eldste komplette bildevev. De midlertidige utstillingene adresserer nåværende former og trender innen kunst, fotografi og samfunnsutvikling.

Besøk Informasjon 23. juni - 19. august 2018 åpent hver dag kl. 11-17. Inngang Voksen 270 SEK. Resten av året: tirsdag søn 11-17. Inngang Voksne 80 kr. Alltid fri inngang for barn til 18 år i voksenbedriften! For mer informasjon, gjeldende utstillinger og arrangementer, se www.jamtli.com.

Populärt just nu